Ledigt jobb som Innesäljare till framtida tjänster hos Adecco!

Ledigt jobb som Innesäljare till framtida tjänster hos Adecco!

Adecco hjälper våra kundbolag i Göteborg att rekrytera innesäljare löpande. Vi söker dig som är karriärsugen, orädd och målinriktad: en naturlig säljare helt enkelt! Framtida tjänster kan vara ex. B2B-försäljning (men även mot privatmarknad) eller innesäljare i rollbeskrivningar såsom säljkoordinator, mediesäljare, el-säljare, eventsäljare eller företagssäljare. Alla våra kundbolag erbjuder en gedigen utbildning i början av anställningen. De flesta bolagen erbjuder även en tillsvidareanställning med 6 månader prövotid.

Om tjänsten
Som innesäljare ser du inget som omöjligt och du trivs att arbeta i en roll där du med en grundlön kan påverka din lön positivt. Det är ju bara du som sätter gränserna! Din viktigaste uppgift är att kartlägga ditt bolags kundmarknad och hitta nya kunder. I vissa roller har du även hand om befintliga kunder.

Våra kundbolag har över 20 stycken anställda och brukar vara i en expansiv fas då deras produkter och tjänster är eftertraktade. Din arbetsdag kommer att vara mycket varierande. Därför behöver du ha ett målfokus och tycka om att träffa nya människor.

I din roll som innesäljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Beroende på tjänst endast ha hand om befintliga och/eller nya kunder
  • Hålla i kundmöten & kartlägga kundernas behov
  • Offerter & Avtal samt övrig administration
Om dig
Du är en naturlig säljare - MEN i vissa fall behöver du inte ha arbetat som det innan. Du kommer få en gedigen säljutbildning av vårt kundbolag.

Det är meriterande om du arbetat som butiksäljare alternativt i någon form av säljande kundtjänst eller dylikt tidigare. Självklart vore det optimalt om du har några år på nacken som innesäljare och vill ta nästa steg i karriären.

Självklart är du snabbtänkt, målinriktad och affärsmedveten. Men framförallt är du karriärsugen och förstår vad försäljning faktiskt innebär.

Viktigt för tjänsten är att du är:
  • Orädd & målinriktad
  • Du tycker det är roligt att nå ut till nya människor
  • Affärsinriktad med ett högt målfokus
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hassti Shahidi via hassti.shahidi@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, Innesäljare, Account manager, Försäkringsrådgivare, Bankrådgivare, Butikssäljare, Butikspersonal, Butik, Adecco, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.