Learning Program Manager till fordonsindustrin!

Learning Program Manager till fordonsindustrin!

Har du erfarenhet av projektledning i en högteknologisk miljö? Har du tidigare arbetat med analys- och förbättringsarbete samt besitter ett stort intresse för kompetensutveckling? Då kan tjänsten som Learning Program Manager hos vår globala kund inom fordonsindustrin vara något för dig!


Om tjänsten
Som Learning Program Manager kommer du att vara en del av en global koncern där du tillhör en funktion som ansvarar för koncernens kompetensutveckling. I din roll kommer du att utveckla och hantera en del av funktionens kompetensutvecklingsportfölj samt vara projektledare för ett visst inlärningsprogram. Du kommer arbeta nära chefer och andra interna intressenter med sakkunskap för att kunna erbjuda utbildningslösningar i världsklass för koncernens alla ingenjörer, inköpare och därtill relaterade professioner.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer bland annat att vara:
 • Driva och upprätthålla utvecklingen av koncernens kompetensutvecklingsprogram
 • Säkerställa ett nätverk av interna och externa relevanta kontakter med sakkunskap för respektive kompetensområde
 • Förstå och fånga upp organisationens behov för att kunna skapa utbildnings- och utvecklingsplaner
 • Upprätthålla ett nätverk av interna och externa utbildare för utbildningsprogrammen inom ditt ansvarsområde
 • Representera funktionen gentemot externa intressenter
 • Marknadsföra och promota utbildningsportföljen gentemot målgruppen
 • Utvärdera kompetensutvecklingsprogrammen och ta fram material för underlag och input till framtida utvecklingsplaner
Learning Program Manager | Competence Development | Training | Learning | Kompetensutveckling | Utbildning | Projektledning | Engineering | Purchasing

Om dig
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller dylikt och/eller erfarenhet av en liknande position. Du behöver också erfarenhet av projektledning samt erfarenhet av att hantera kompetensutvecklingslösningar, och framförallt utveckling, utvärdering och analysarbete av sådana alternativt att du arbetat med annat utvecklings- och analysarbete som kan bedömas resulterat i likvärdiga erfarenheter. Har du dessutom erfarenhet inom fordonsindustrin är detta mycket meriterande.

För att kunna axla rollen som Learning Program Manager tror vi att du besitter en stark känsla för business samtidigt som du har en stor förståelse för vilka utbildningsbehov som finns inom kompetensområdena kopplade till engineering och inköp. Du har ett globalt mindset och en förmåga att fånga upp globala såväl som lokala behov. Vi tror vidare att du har en god relationsskapande förmåga samt en förmåga att arbeta, kommunicera och interagera med olika funktioner, kulturer och grupper av intressenter på olika organisatoriska nivåer. Du har ett starkt kundfokus samt ett stort driv för förbättring och genomförande. Du behöver slutligen behärska det engelska språket flytande.

Viktigt för tjänsten är:
 • Erfarenhet av projektledning
 • Ingenjörsutbildning eller dylikt och/eller erfarenhet inom området
 • Erfarenhet av analys- och förbättringsarbete
 • Erfarenhet av, och intresse för, kompetensutvecklingsområdet
 • Behärska engelska flytande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som Learning Program Manager är ett konsultuppdrag med tillsättning i början på oktober 2018. Uppdraget pågår initialt till årsskiftet, för rätt person kan det finnas chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Algotsson på tel: 031- 725 45 38 eller via mail julia.algotsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Julia Algotsson
Telefon 031-725 45 38
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.