Lastare med körvana till Gate Gourmet

Lastare med körvana till Gate Gourmet

Adecco söker nu lastare med körvana till vårt kundföretag Gate Gourmet på Landvetter flygplats. Gillar du ansvar och ett fysiskt arbete med högt tempo? Brinner du för service? Då är denna tjänst perfekt för dig!

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du skickar in intyg på din sysselsättning för de senaste 5 åren - från augusti 2017 och framåt. Det kommer även att göras ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om tjänsten
Gate Gourmet är ett ledande cateringföretag som tillagar mat till flygplatser runt om i världen. Gate Gourmets tjänster är bland annat producering, paketering och leverans av deras produkter. Nu söker de duktiga medarbetare som är redo att bidra till, och ingå, i ett härligt team. Tjänsten är förlagd på Landvetter flygplats och dina arbetsuppgifter går ut på att köra highloader och catera mat till flygplatsens flygplan. Utöver det är dina arbetsuppgift att lossa och lasta mat och produkter men också att frakta dessa med highloader under kortare sträckor inne på flygplatsen. Har du även truckkort är det meriterande.

I din roll som lastare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Lossa och Lasta mat och andra produkter
  • Frakta varor med highloader inne på flygplatsen
  • Plock och pack
Om dig
Vi söker dig som är redo att ta ett stort ansvar och uppskattar att erbjuda strålande service. Det är viktigt att du känner dig bekväm med stort ansvar då rätt artikel ska till rätt plats och du kommer att arbeta självständigt. Vidare uppskattar du ett fysiskt arbete där det stundtals är mycket att göra och du har inga problem med många bollar i luften samtidigt.

Viktigt för tjänsten är att du är:
  • Serviceinriktad
  • Noggrann och ansvarfull
  • Talar och förstår god svenska och engelska
  • God fysik
  • Körkort och körvana
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som lastare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Gate Gourmet.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: jennifer.lindqvist@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord Lastare till Gate Gourmet, Chaufförer, Körkort, Flygplats, Landvetter, Gate Gourmet, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.