Lashing/Surrning till APM Terminals i Göteborg

Lashing/Surrning till APM Terminals i Göteborg

Trivs du med att arbeta fysiskt utomhus? Vill/kan du arbeta 2 gånger i veckan? Är du studerande på heltid eller har annan huvudsaklig sysselsättning på 100%? Du har vi på Adecco tjänsten för dig.

Om tjänsten
Arbetet går ut på att arbeta med lossning och lastning av containrar på fartyg, ett manuellt arbete som utförs med hjälp av stänger. Arbetet utförs på hög höjd där säkerhet och noggrannhet är av största vikt.

Arbetstiderna är främst förlagda på måndagar dagtid, kvällstid och andra veckodagar förekommer, men observera att det är krav på att kunna arbeta måndagar dagtid samt vara tillgänglig övriga veckodagar för att få en plats i arbetslaget.

Om dig
Vi söker dig som är studerande på heltid eller har annan huvudsaklig sysselsättning på 100%. Du har minst ett års sammanhängande arbetslivserfarenhet, fullständiga gymnasiebetyg, B-körkort samt intresse för logistik och sjöfart. Du har god fysik och klarar av att arbeta på hög höjd.

Erfarenhet av terminal och/eller hamnarbete ses som meriterande men är inget krav.

Vi ser att du som söker är trygg i dig själv, ansvarsfull och trivs med lagarbete. Kommunikation sker framförallt via komradio vilket förutsätter ett du har en tydlig kommunikativ förmåga på svenska. Företaget arbetar mycket med globala kunder vilket innebär att kundkontakt på engelska förekommer.

Du hanterar stress och håller fokus även i pressade situationer då arbetet kan ske under tidspress.

Observera att du måste kunna styrka annan huvudsaklig sysselsättning eller studier med ett intyg för att kvalificera dig för den här tjänsten.

Om APM Terminals

APM Terminals Gothenburg är Nordens största containerterminal mätt i godsvolym. Här skeppas närmare hälften av alla containrar till och från Sverige. APM Terminals, som varit verksam i Göteborg sedan 2012, tar emot både direktanlöp med oceangående fartyg som kommer från andra världsdelar samt feederfartyg som länkar samman Göteborg med andra hamnar i Norra Europa. På så sätt får Sveriges näringsliv tillgång till hela världsmarknaden via Göteborg.

APM Terminals Gothenburg är Sveriges första fossilfria terminal och den enda terminalen i Sverige som har möjlighet att hantera de största containerfartygen upp till en kapacitet på 20 000 TEU. Omkring hälften av all containertrafik till och från hamnen sker med järnväg, vilket innebär stora miljövinster. APM Terminals med huvudkontor i Haag, Nederländerna, har 22 000 medarbetare i 75 länder och omsätter 3,2 miljarder USD (2019).

För ökad förståelse för företagets verksamhet: https://www.youtube.com/watch?v=mgTz9ccoLGk

Om anställningen

Tjänsten som hamnarbetare är ett konsultuppdrag på deltid med tillsättning under oktober månad.
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, kompetensutveckling via webbtjänst, sponsring av lopp, rabatt på träningskort m.m. För din trygghet omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas under oktober 2022 och rekryteringsarbetet kommer ske löpande under ansökningstiden. Du ansöker via vår hemsida, skapar en profil och bifogar CV och personligt brev, Är denna tjänst intressant för dig, sök idag!

Första steget i vår rekryteringsprocess är att samtliga sökande får tester skickade till sin e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att få inbjudan till en videolänksintervju, denna ombeds du genomföra så snart som möjligt.
De som går vidare efter videointervjun får ett personligt samtal där vi diskuterar dina kvalifikationer, i processen kommer vi även att genomföra en bakgrundskontroll på slutkandidater.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta accsverige@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 17 okt 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.