Lagerarbetare till ledande bolag i Göteborg

Lagerarbetare till ledande bolag i Göteborg

Söker du arbete inom lager- och logistik, vill arbeta på ett företag i expansiv fas och har sinne för ordning och reda? Vi söker dig som vill arbeta för ett av landets ledande grossist- och handelsföretag inom bygg!

Om tjänsten
Som lagerarbetare hos vår kund kommer du att arbeta i ett sammansvetsat team som befinner sig i helt nya lokaler ute på Hisingen i Göteborg. Du kommer att arbeta i en bred roll som omfattar orderplock utefter plocklistor, truckkörning samt lossning och lastning där du och dina kollegor ansvarar för att leverera material i rätt tid till företagets kunder. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag kl. 07-16 och viss övertid kan förekomma.

I din roll som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Truckkörning
  • Orderplock utefter orderlistor
  • Paketering
Tjänsten som lagerarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns goda möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos vår kund.

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av lagerbranschen och med god erfarenhet av truckkörning. Bolaget befinner sig i en expansiv fas där vi söker dig som är stresstålig, serviceminded och med sinne för ordning. Vidare kommer du att arbeta i en verksamhet där ett nära samarbete med kollegor kommer att ha en stor betydelse för ditt arbete. Har du tidigare erfarenhet av byggbranschen är detta meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort A+B med god erfarenhet
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Ansvarsfull och utpräglad lagspelare
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Jula Pehrson på julia.pehrson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lager, truck, truckförare, orderplock, paketering, bygg, leverans, truckkort, motvikt, skjutstativ, logistik Göteborg, Hisingen, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.