Lagerarbetare till Lundgrens Sverige AB

Lagerarbetare till Lundgrens Sverige AB

Trivs du i ett högt tempo med likasinnade människor? Är du också tekniskt intresserad och vill arbeta i härligt växande team där du får ta ansvar och ha många bollar i luften? Då kanske vi har tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som lagermedarbetare kommer du att arbeta i en bred roll där du har varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i en mindre verksamhet där ett nära samarbete med kollegor kommer att ha en stor betydelse för ditt arbete. Arbetet som är under dagtid är förlagt på vår hydraulikenhet på centrala Hisingen.

I din roll som Lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ta emot och inleverera gods.
  • Sortering och hantering av olika artiklar.
  • Packa emballera och skicka iväg gods.
Om dig
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och en vilja att arbeta i ett högt tempo. Du trivs med arbete i en grupp och du är van att arbeta med fysiskt tunga arbetsuppgifter.
Vidare ser vi att du är noggrann, utåtriktad och arbetsam. Du säkerställer att dina arbetsuppgifter utförs och att uppsatta målsättningar nås. Vidare är du ansvarsfull i ditt arbete och respekterar tider samt deadlines. Detta är en tjänst för dig som har lätt för att samarbeta, stötta och fungera bra tillsammans med andra. Du har inga problem med att ta direktiv och du förstår vikten av att vara uppmärksam och noggrann. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet inom branschen, samt truckkort och B körkort.

Viktigt för tjänsten är:
  • Du kan läsa, förstå och uttrycka dig obehindrat på svenska.
  • Tekniskt intresserad.
  • It vana
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Lundgrens Sverige AB
Lundgrens Sverige AB startade 1949 i Göteborg och är ledande grossist inom områdena flödesteknik och industrigummi. Vi representerar några av världens ledande tillverkare och kan lagerföra och erbjuda marknadens bredaste sortiment av slang och slangtillbehör, transmissioner, gummi, hydraulik, packningsmaterial, O-ringar och radialtätningar. Från Malmö till Luleå kan vi förse återförsäljare, industri och svensk sjöfart med produkter som förbättrar produktiviteten och stärker konkurrenskraften. Vår organisation bygger på närhet, spetskompetens och snabba beslut genom att vara lyhörda för kundens behov. Företaget ägs av Beijer Alma som är ett börsnoterat bolag. I Beijer Alma ingår tre andra bolag - Lesjöfors, Habia Cable och Beijer Tech. Lundgrens ingår i Beijer Tech tillsammans med andra specialiserade bolag. Lundgrens har ca 125 anställda uppdelat på sju kontor över hela Sverige och omsätter drygt 340 MSEK.

Om anställningen
Lundgrens Sverige AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Lundgrens Sverige AB erbjuder dig:
  • Kollektivavtal
  • Årlig bonus
  • Friskvårdsbidrag
Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Pehrson via julia.pehrson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lagerarbetare, Lager, Produktion, Göteborg, Hisingen, Lundgrens Sverige AB, Adecco, Hydraulik, Truckkort, Truckkörning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.