Lager- och verkstadsmedarbetare till Lundgrens AB

Lager- och verkstadsmedarbetare till Lundgrens AB

Har du ett tekniskt intresse och gillar att hålla ett högt tempo? Är du en person som trivs att arbeta tillsammans med en sammansvetsad grupp och jobba mot gemensamma mål? Lundgrens Sverige AB söker nu en Lager- och verkstadsmedarbetare till sitt team i Sisjön.

Om tjänsten
Som Lager- och verkstadsmedarbetare kommer du att arbeta i en lokal som är belägen i Sisjön. Dina arbetstider är belagda dagtid från 7:00-16:00. Man arbetar i en bred roll inom lager där du får varierade uppgifter och ansvara för plock och pack, truckkörning och även med några administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta i ett team med ca 20 kollegor där ett nära samarbete kommer att ha stor betydelse för ditt arbete.

I din roll som Lager- och verkstadsmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Truckkörning (skjutstativs-, motvikts- och plocktruck).
 • Plock och hantering av olika artiklar som slangar, slangtillbehör, gummiduk, kem och o-ringar.
 • Viss administration
 • Hantera ankommande och avgående gods
 • Arbeta i verkstaden vid arbetstoppar och ledigheter
Om dig
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och erfarenhet inom lager. Du trivs i ett högt arbetstempo och är van att arbeta med fysiskt tunga arbetsuppgifter. Vi ser att du har tidigare datorvana och att du arbetat i något affärssystem. Någon form av verkstadserfarenhet är ett plus.

Som person bidrar du till en god stämning på arbetsplatsen, och du är alltid villig att göra det där lilla extra. Vi ser också att du säkerhetsställer att dina arbetsuppgifter utförs och att uppsatta målsättningar nås. Vidare är du ansvarsfull i ditt arbete och respekterar tider och deadlines. Du har inga problem med att ta direktiv och du förstår vikten av att vara noggrann och uppmärksam. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet inom branschen och ett intresse för Lundgrens sortiment.

Viktigt för tjänsten är:
 • Truckkort A1-B5.
 • Svenska obehindrat i tal och skrift och lättare engelska.
 • Tekniskt lagd och gillar att arbeta med händerna och inte är rädd för att fråga eller utvecklas i ditt arbete.
 • Strukturerad och ordningsam.
 • Förmågan att se detaljer.
 • Tidigare datorvana.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Lundgrens AB.
Lundgrens AB har ca 140 anställda i Sverige och representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta kan vi lagerföra och erbjuda marknadens bredaste sortiment av slang och slangtillbehör, transmissioner, gummi, hydraulik, packningsmaterial, O-ringar och radialtätningar.

Om anställningen
Lundgrens AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Lundgrens AB erbjuder dig:
 • Fast månadslön.
 • 6 månaders provanställning för att sen övergå till en tillsvidareanställning.
 • Årlig bonus.
Friskvårdsbidrag
- 25 dagars semester enligt villkor.

Om ansökan
Lundgrens önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt och tillämpar därför löpande urval. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Pehrson på 0736 84 77 86.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
+46 (0)200 - 22 22 22.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lundgrens AB, lager- och verkstadsmedarbetare, verkstad, verkstadsmedarbetare, produktion, lager, logistik, teknik, Hisingen, Backaplan, Sisjön, Adecco, Adecco Göteborg.
Mer info
Kontaktperson Julia Pehrson
Telefon 0736847786
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.