Löneadministratör till offentlig verksamhet i Göteborg

Löneadministratör till offentlig verksamhet i Göteborg

Har du tidigare erfarenhet av löneadministration inom en offentlig verksamhet? Är du noggrann och självgående? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker dig som är en erfaren Löneadministratör för framtida konsultuppdrag inom offentlig verksamhet.


Om tjänsten
Som löneadministratör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att administrera löner. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på arbetsplatsen. Du kommer att arbeta i en bred och varierande roll.

I rollen som löneadministratör kan arbetsuppgifter bland annat vara:
  • Förberedande lönearbete, exempelvis kontroll av tidrapporter
  • Vara stöd i löne-frågor ifrån chefer och personal
  • Hantera reseräkningar, friskvårdsbidrag och traktamente
  • Administration vid nyanställningar
  • Övrig HR administration såsom arbetsgivarintyg, utbildningar och certifikat
Notera att detta är för framtida uppdrag så det kan även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta, beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.

Om dig
Vi söker dig som är noggrann och effektiv och trivs i en roll där du får ta självständigt ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du är duktig på att självständigt strukturera upp och planera ditt vardagliga arbete och du har god förmåga att prioritera vad som är viktigast här och nu. Detta är en bred och varierande roll och det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat administrativt men framför allt att du gillar att arbeta administrativt. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom den offentliga sektorn.

Önskade kvalifikationer:
  • Tidigare erfarenhet av att ha jobbat som löneadministratör.
  • En eftergymnasial utbildning mot lön alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i Excel.
  • Meriterande är om man har arbetat inom offentlig sektor.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via elsa.tidblom@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR-ansvarig, Löneansvarig, Löneadministratör, Lönespecialist, Lönekoordinator, Payroll specialist, Payroll administrator, administratör, HR-administratör, Salary, Förmåner, Specialist, HR-specialist, Göteborg, Mölndal, Lindome, Varberg, Kungsbacka
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.