Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Kvalificerad Ekonomiassistent

Kvalificerad Ekonomiassistent

Har du erfarenhet av att arbeta som Ekonomiassistent och vill få möjlighet att arbeta i en mångkulturell miljö? Har du goda systemkunskaper och är van vid att arbeta i en bred roll? Se hit!

Om tjänsten
Som Ekonomiassistent kommer du att få möjlighet att arbeta i en bred roll på en mindre ekonomiavdelning. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, likväl som löneadministration och att uppdatera manualer. Arbetet sker i Navision.

Om dig
Du som har minst en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer snabbt att känna dig trygg i denna roll. Du behärskar Officepaketet väl och har du tidigare arbetat i Navision är detta högt meriterande.

Vidare ser vi att du ska vara självgående i din roll som ekonomiassistent och kommer med din breda erfarenhet få möjlighet att sätta dig in i uppgifterna snabbt på bolaget. Är du som person noggrann och lösningsfokuserad kommer du att trivas ypperligt med dina arbetsuppgifter. Vi söker en social och glad person med ett sinne för detaljer, som har en stark egen drivkraft och stort intresse för ekonomi och redovisning.

Om anställningen
Tjänsten skall tillsättas omgående och är en rekrytering med anställning hos vårt kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Carlsson på 031-725 45 39

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Caroline Carlsson
Telefon 031-725 45 39
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.