Kundtjänstmedarbetare till en leverantör av uthyrningslösningar

Kundtjänstmedarbetare till en leverantör av uthyrningslösningar

Har du tidigare erfarenhet av kundtjänst och är redo för nästa utmaning? Då är tjänsten som Kundtjänstmedarbetare till en leverantör av uthyrningslösningar något för dig!

Om Tjänsten

Vårt kundföretag är en ledande leverantör av uthyrningslösningar med kunder inom såväl byggindustrin som offentlig sektor och privatpersoner. De håller just nu på att utöka sin kundtjänstavdelning.

Din roll kommer att innebära:
  • ta emot frågor via telefon och mail
  • arbete i system
  • ordermottagning
  • reklamationer
  • övriga administrativa uppgifter
Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundtjänst och har en datorvana. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift. Det här är ett jobb för dig som är lösningsorienterad, gillar att arbeta med service mot kunder samt har en förmåga att prioritera i arbetet.

Viktigt för tjänsten är:
  • tidigare erfarenhet av kundtjänst
  • engelska och svenska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning så snart som möjligt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns möjligheter till att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kundföretaget.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sandra Tinsveds på 073 6847502.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Kundtjänstmedarbetare, Kundtjänst, Kundservice, Göteborg, Adecco.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.