Kundtjänstmedarbetare till SEB i Göteborg

Kundtjänstmedarbetare till SEB i Göteborg

Adecco söker rådgivare till SEB:s kundtjänst. Vill du jobba måndag-fredag på ca 60-80 %, brinner för service och uppskattar en dynamisk och spännande bransch där innovativa idéer uppmuntras och där nya digitala lösningar hela tiden jobbas fram? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra en pool och jobba på SEB:s olika bankkontor i Göteborg men också Kungsbacka, Kungälv och Partille. Som Service Manager är du SEB:s ansikte utåt och den som först möter kunden. SEB strävar efter att ge sina kunder en service utöver det vanliga och för att trivas med jobbet måste du gilla människor och brinna för service. Du jobbar främst med de kunder som väljer att kontakta SEB och du kommer hjälpa kunder att lösa olika bankärenden, guida och utbilda i olika digitala tjänster samt vid behov slussa kunden vidare till annan kompetens inom SEB eller boka rådgivningsmöten.Tillträde sker omgående du kommer då att få en anställning hos Adecco och arbeta som konsult hos vår kund. Du kommer att ingå i en pool. Uppdraget är på deltid, du ska kunna jobba 5 dagar i veckan (måndag till fredag) men arbetspassen variera mellan 4 till 8 timmar.

Om dig
Du trivs med att arbeta i högt tempo och i en fartfylld miljö. Du har en personlig mognad och brinner för service, är social och gillar att träffa kunder både spontant och i bokade möten. Du är snabblärd, engagerad, effektiv och kan prioritera när det behövs. Du är kreativ, tar iniativ och vågar testa nya lösningar. Det är viktigt att du har ett intresse för ekonomi och är nyfiken på vad som händer i finansbranschen.

Du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Viktigt för tjänsten är:
  • erfarenhet av service eller kundtjänst
  • flexibel och kan hoppa runt på olika kontor
  • ett intresse för ekonomi
  • att du är serviceinriktad och uppskattar att möta olika typer av människor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag och som konsult får du en anställning i Adecco.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Kristoffer Löwdin på 073 684 75 33

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord Kundtjänstmedarbetare, SEB, Göteborg, Adecco.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.