Kommunikatör till spännande företag på Hisingen

Kommunikatör till spännande företag på Hisingen

Är du kommunikativ och har en utmärkt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska? Är du intresserad av att arbeta deltid? Då kan den här tjänsten vara något för dig. Läs mer nedan och ansök redan idag!

Om tjänsten
I rollen som kommunikatör hos vår internationella kund i Lundby kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde kretsa kring att supportera nära de större byggprojekten i kring kommunikation.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • samla in fakta om byggprojekten, skriva och distribuera nyhetsbrev på veckobasis för de olika byggprojekten.
  • kommunicera/informera om eventuella tillfälliga avstängningar av el/vatten etc via olika info kanaler.
Vi söker dig som kan börja i slutet av augusti. Initialt kommer uppdraget vara på 50 % men uppdraget kan ändras (växa och utvecklas) på sikt.

Om dig
Vi söker dig som har en mycket god förmåga i att uttrycka dig professionellt, kärnfullt och tydligt i tal och skrift på svenska och engelska. Som person är du självgående och är inte rädd för att ta egna intiativ. Du har en känsla för vad och när man bör förankra saker. Kanske studerar du marknadsföring/kommunikation eller dylikt.

Om Adecco
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden, med reservation för semestertider. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Marknadsföringsassistent, assistent, marknadsföring, kommunikation, intern kommunikation, extern kommunikation, communication, socialt, kommunikativ,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.