Junior rekryterare till fordonsindustrin

Junior rekryterare till fordonsindustrin

Har du erfarenhet av hela eller delar av rekryteringsprocessen? Är du nyfiken på att fortsatta utvecklas inom rekrytering och få chansen att arbeta i en attraktiv och global organisation? Är du som person social, handlingskraftig samt förtroendeingivande och bra på att skapa goda relationer? Vi söker just nu en Junior rekryterare till vår globala kund inom fordonsindustrin!

Om tjänsten
Som Junior rekryterare hos vår globala kund kommer du att ingå i ett rekryteringscenter som supporterar koncernen med hela eller delar av interna rekryteringsprocesser. Du kommer framförallt att fokusera på en viss volymrekrytering där du kommer att vara involverad i hela rekryteringsprocessen från start till slut. Detta involverar annonsering, urval, telefonintervjuer, intervjuer och all administration kring detta. Vidare kommer du arbeta med att skapa goda relationer med interna samt externa samarbetspartners.

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR eller dylikt. Du bör ha tidigare erfarenhet av att arbeta med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Eftersom du kommer arbeta i ett globalt bolag behöver du behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift. För att lyckas i rollen ser vi även att du kan hantera Officepaketet och har lätt för att lära dig nya rekryteringssystem. Har du även erfarenhet av Linkedin som search-verktyg är detta meriterande.

Vidare ser vi att du trivs bra med att arbeta i ett högt tempo och innehar förmågan att prioritera bland olika uppgifter. Som person har du hög integritet och motiveras av att ställas inför nya utmaningar. Du visar ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter, håller deadlines och hittar gärna lösningar på problem. Är du även kommunikativ, relationsskapande och innehar en god samarbetsförmåga är detta en tjänst för dig.

Viktigt för tjänsten är:
  • Utbildning inom HR eller dylikt
  • Erfarenhet av rekryteringsarbete
  • Flytande engelska och svenska i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Junior rekryterare är ett konsultuppdrag med tillsättning så snart som möjligt. Uppdraget kommer initalt att pågå under 6 månader, men för rätt person finns chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.?Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina?personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpane. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att?kontakta ansvarig rekryterare: Julia Algotsson via 031-725 45 38 alt. julia.algotsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se?alt. via tel: 08 - 598?980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Julia Algotsson
Telefon 031-725 45 38
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.