Junior ekonomiassistent för kommande konsultuppdrag

Junior ekonomiassistent för kommande konsultuppdrag

Vi på Adecco söker alltid juniora ekonomiassistenter för framtida konsultuppdrag. Som konsult hos oss får du snabbt konkurrenskraftiga erfarenheter samtidigt som du får möjlighet till kontinuerlig utveckling inom ditt kompetensområde! Dessutom kan du fortsätta att bygga upp ditt professionella nätverk av värdefulla kontakter.

Om tjänsten
Som junior ekonomiassistent kommer du att arbeta ute hos våra kunder inom Göteborgsregionen. Du kommer att arbeta med kund- och/ eller leverantörsreskontra, bokföring och tillhörande administration. Arbetsuppgifterna skiljer sig åt beroende på uppdragets karaktär och din kompetens. Arbetstiderna är förlagda till kontorstider, vardagar mellan kl. 08:00-17:00, med en viss variation.

I din roll som junior ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Kundreskontra samt leverantörsreskontra
  • Fakturahantering
  • Enklare avstämningar
Tjänsten som junior ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med anställning hos Adecco och med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial eller gymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi. Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent så är det högt meriterande. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av arbete i affärssystem, meriterande om det är i SAP. Tjänsten ställer krav på att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska språket i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är att du är:
  • Prestigelös och flexibel
  • Strukturerad och noggrann
  • En lagspelare och har lätt för att samarbeta med andra
Vidare ser vi att du har ett öga för siffror och kan planera samt prioritera för att arbeta på ett effektivt sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Varje dag gör vi på Adecco skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Persson via frida.persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Junior ekonomiassistent, financial assistant, ekonomi, ekonom, kundreskontra, leverantörsreskontra, Mölndal, Göteborg, Borås, Kungsbacka, SAP, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.