Junior UX/UI-Designer till Adecco Professionals

Junior UX/UI-Designer till Adecco Professionals

Adecco Professionals satsar nu på att utveckla vårt digitala erbjudande och därför söker vi juniora UX/UI-designers till spännande arbeten hos våra kunder. Drivs du att förbättra användarupplevelsen och är precis i början av din karriär? Då är du varmt välkommen hit. Som konsult hos oss står du alltid i centrum, vi erbjuder dig flexibilitet och möjlighet till olika karriärvägar.

Som UX/UI Designer hos oss
Vi har en stor bredd av uppdrag och därför är möjligheterna många.Ett gemensamt fokus för alla våra uppdrag, är att in åsikt spelar roll. Du har nu en unik möjlighet att vara med i start up-processen för vårt digitala team på Adecco Professionals. Då vi vill hjälpa dig hitta ett uppdrag som matchar dina mål och kvalifikationer så kan arbetsuppgifterna variera, du kan exempelvis arbeta med...
  • Utföra analyser av feedback och användarbeteende för våra kunder.
  • Skapa designaktiviteter för produkter/tjänster i syfte att skapa den bästa upplevelsen för användarna hos våra kunder.
Din bakgrund
Adecco professionals IT-rekrytering är fortfarande är i uppstartsfasen och vi vill därför inte begränsa oss i vårt första urval. Du behöver inte kunna allt, men vi ser gärna att du har ett driv och en vilja att lära dig. Förutom en nyfikenhet för att utvecklas tror vi att du har följande kvalifikationer.
  • Du har en examen inom UI/UX-området eller motsvarande utbildning.
  • Du motiveras av att arbeta tillsammans, och tror att ett tillåtande klimat med en feedbackkultur utvecklar både dig och dina kollegor till det bättre.
  • Du har en god kommunikationsförmåga och känsla för design.
Varför Adecco?
Vi på Adecco Professionals strävar efter att vara det självklara valet för våra digitala talanger och att visa vägen till de bästa projekten för dig. Som anställd hos oss kommer alltid mötas av personlig service och en "allt-är-möjligt-attityd".

Om ansökan
Är du intresserad av att arbeta som UX/UI-designer hos oss så skickar du in din ansökan genom att klicka dig vidare på Ansök och registrera dig på vår hemsida. När vi tagit emot din ansökan kommer första steget i processen vara ett mail med ett eller flera tester, beroende på hur din ansökningsprocess har sett ut hos oss innan. Adecco använder tester som en del i processen för att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Du kommer också få en videointervju skickad till dig via mail, som du gärna får genomföra när du har möjlighet.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Fredrika Holm via Fredrika.Holm@adecco.se eller Tilda Sainila-Kristensson via Tilda.Kristensson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, kontakta Adeccos Kandidatsupport via info@adecco.se.

Vi ser fram mot din ansökan och at få ta dialogen med dig vidare. May Adecco be with you!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.