Junior Redovisningsekonom till framtida konsultuppdrag

Junior Redovisningsekonom till framtida konsultuppdrag

Är du i början av din karriär och intresserad av att fortsätta utvecklas i en roll som Junior Redovisningsekonom på ett spännande bolag i Göteborg? Just nu söker vi i drivna och noggranna juniora redovisningsekonomer till framtida konsultuppdrag hos vår kund. Genom att arbeta som konsult får du möjlighet att fortsätta att växa i din karriär genom konkurrenskraftig erfarenhet, samtidigt som det öppnar dörrar mot ett nytt professionellt närverk.

Om tjänsten
Som Junior Redovisningsekonom kan din vardag komma att variera något men till stor del består dina arbetsuppgifter av löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, bokslut och stöttning av dina kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • Bokföring
  • Kund- & leverantörsreskontra
  • In- och utbetalningar
  • Framtagning och distribution av finansiella rapporter.
  • Stötta Seniora Redovisningsekonomer i dagligt arbete
Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet alternativt att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter vid sidan av studierna. Det behöver ej vara av avancerad karaktär, men praktisk erfarenhet är en stor fördel för att enkelt kunna komma in i arbetet. Vidare ser vi att du har god erfarenhet av att arbeta i Officepaketet, särskilt Excel. Eftersom vår kund kan komma att vara ett globalt bolag är det även väsentligt att du behärskar svenska så väl som engelska flytande i tal och skrift.

Som person ser vi att du är driven, strukturerad och noggrann. Du värderar ett gott samarbete, besitter en god kommunikationsförmåga samt har lätt för att lära dig nya system och arbetsuppgifter. Vidare är du prestigelös, flexibel och brinner för att göra ett bra arbete.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Evelina Hjortskog via Evelina.Hjortskog@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Accounting Accountant Redovisning Bokföring Moms Skatt Årsredovisning Koncernredovisning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.