Jobba som Redovisningsekonom hos oss på Adecco

Jobba som Redovisningsekonom hos oss på Adecco

Vi på Adecco söker alltid strukturerade och flexibla redovisningsekonomer för konsultuppdrag. Som konsult hos oss får du möjlighet till konkurrenskraftiga erfarenheter, från olika organisationer, att sätta på ditt CV samtidigt som du fortsätter att utvecklas inom ditt kompetensområde! Dessutom kan du bygga upp ditt professionella nätverk och få tillgång till värdefulla kontakter.


Hur kan din arbetsdag se ut?

Som Redovisningsekonom hos något av våra kundföretag är det vanligt att du får arbeta med:
  • Löpande redovisning
  • Skatt och momsdeklaration och skatt
  • Avstämningar och periodiseringar
  • Bokslutsarbete
  • Rapportering
Det kan även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.

Våra kundföretag verkar i många olika branscher inom Göteborgsområdet och Kungsbacka med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00.


Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning?

Många uppdrag vi får in är på deltid vilket passar perfekt att kombinera med studier eller annat arbete.


Om dig

Som person trivs du med att arbeta i en självständig roll och du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt med ett öga för detaljer. Vi söker dig som är prestigelös, flexibel och lätt för att samarbeta med olika funktioner och personer. För rätt person finns det goda möjligheter till en utvecklande och utmanande framtid både hos Adecco och hos våra kunder!

Önskade kvalifikationer
  • Utbildning inriktat mot ekonomi alternativt motsvarande arbetslivserfarenheter
  • Dokumenterad erfarenhet av att självständigt arbeta med redovisning
  • Erfarenhet av bokslutsarbete är högt meriterande
  • Att du hanterar svenska och engelska språket obehindrat i tal såväl som skrift

Om anställningen

Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher inom Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Caroline Carlsson på 031-725 45 39

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord

Redovisningsekonom, Ekonomi, Ekonomiansvarig, Redovisning, Accounting, Moms, Skatt, Bokslut, IFRS, Göteborg, Kungsbacka, Adecco
Mer info
Kontaktperson Caroline Carlsson
Telefon 031-725 45 39
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.