Inventory Manager till globalt bolag i Göteborg

Inventory Manager till globalt bolag i Göteborg

Är du en skärpt logistiker med erfarenhet av planeringsarbete och har en god analytisk förmåga? Trivs du med att arbeta operativt i en roll där du har flertalet kontaktytor? Då kan du vara den vi söker! Adecco Automotive Professionals tillsätter just nu en spännande tjänst hos en av våra kunder inom fordonsindustrin.

Hur ser din arbetsdag ut?
Hos vår kund kommer du att arbeta i en global organisation där du tillsammans med ca 14 kollegor ansvarar för att upprätthålla kvaliteten på leveranser. Bolaget, som är en stor internationell koncern, har stora logistikflöden att hantera och ett ständigt behov av att utveckla sina processer för att säkerställa en så bra leverans som möjligt. Du kommer att ansvara för reservdelshanteringen från centrallagren i Europa till ett tjugotal distributionscentraler globalt.

I rollen som Inventory Manager kommer du att ansvara för lagerplaneringen genom att analysera påfyllnadsgrader för att säkerställa tillgängligheten och påfyllningen av reservdelar från centrallagret ut till distributionslagren inom ditt markandsområde.
I det dagliga arbetet analyserar du inköpsförslag utifrån påfyllnadssystemen, likväl som att hantera restorder och kritiska lagernivåer. Detta görs för varje påfyllnadsflöde och baseras på efterfrågan för respektive marknad.
Annan väsentligt del i rollen innefattar att analysera och följa upp prestationer, rapportera och att omedelbart vidta korrigerande åtgärder vid avvikelser från de satta målen.
I rollen kommer du att ha daglig kommunikation med interna intressenter likväl som globala partners och tillsammans arbeta proaktivt för att finna lösningar på befintliga eller potentiella problemområden. Teamet har en aktiv roll för att förbättra de dagliga processerna där löpande förbättringsarbete är ett fokusområde.

För det här uppdraget kommer du att erbjudas en anställning inom Adeccos konsultverksamhet och arbeta på plats hos vår kund i Göteborg. Tjänsten skall tillsättas omgående där uppdraget startar i september och förväntas pågå i ett år med goda möjligheter till förlängning.

Vem trivs här?
För att axla den här rollen ser vi att du har en god grundläggande förståelse för logistikprocesser och lagerplanering genom eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi eller motsvarande. Din erfarenhet av att arbeta med logistik med liknande arbetsuppgifter gör att du snabbt kommer in i din nya roll och du har med fördel praktiskt erfarenhet av analysarbete och vana vid att hantera stora mängder data. Med mycket goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift, kommer du att kommunicera på ett effektivt sätt i din roll. Ytterligare språkkunskaper är meriterand. Vi ser även att du har goda datorkunskaper och är en van användare av större affärssystem och MS Office. Erfarenhet utav VBA och .NET är meriterande.

Som person trivs du med att arbeta självständigt och att driva ditt eget arbete samt har förmåga att prioritera mellan flera brådskande uppgifter. Din förmåga att hantera flera interna och externa kontakter samt att arbeta i en stor, global organisation i ett högt tempo kommer att hjälpa dig på det här uppdraget. Vi ser även att du är snabblärd, har mycket god kommunikations- och presentationsförmåga samt uppskattar att arbeta i nära kontakt med ditt team och andra personer runt i organisationen.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningsperioden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.