Internationell säljare hos JOWA

Internationell säljare hos JOWA

Om tjänsten
Som utesäljare kommer du att arbeta med internationell försäljning inom den marina miljön. Du ansvarar för försäljning av tekniska produkter och att skapa goda affärsrelationer med redare, agenter och varv.

Du ingår i ett team om 6 säljkollegor på huvudkontoret, varav tre som arbetar inom eftermarknad. Tillsammans med Technical Sales Director är ni tre som ansvarar för försäljningen mot angivna marknader. Arbetet sker även i nära samarbete med säljarna i koncernens dotterbolag likväl som partners/agenter runt om i världen.

I din roll som utesäljare kommer ditt ansvarsområde innefatta:
 • Bygga och utveckla affärsrelationer
 • Vårda nyckelkunder
 • Prospektering och nykundbearbetning
 • Offerthantering och lämna anbud till ny- såväl som ombyggen
 • Omvärldsbevakning
Som säljare har du även ansvar för att vara uppdaterad på regelverk och att delta på mässor globalt. Tjänsten omfattar ca 60 - 80 resdagar årligen.

Önskade kvalifikationer
 • Teknisk bakgrund eller god teknisk förståelse
 • Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med försäljning B2B inom industri
 • Erfarenhet av den marina branschen är högt meriterande
 • Obehindrade kunskaper i engelska, tal samt skrift
 • Mycket goda kunskaper i svenska
 • Van vid att använda dator och system som arbetsverktyg
 • Kunna använda Excel för analys, kalkyl och beräkningar
 • B-körkort
Vi söker dig som är målmedveten, engagerad och har en inre motivation i arbetet för att nå goda affärsrelationer. Du har en hög social kompetens, har lätt för att skapa starka relationer och är orädd inför att ta nya kontakter. Då du kommer att verka i en internationell miljö, så ser vi att du även är diplomatiskt med förmågan att förhålla dig till många olika kulturer. Är du även anpassningsbar med ett flexibelt och lösningsorienterat arbetssätt, så kommer du att komma till din rätt hos JOWA, ett litet bolag lokalt men som agerar stort bolag globalt!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om JOWA
JOWA har levererat miljöskyddsutrustning till den maritima industrin i mer än 60 år och har sedan start etablerat ett starkt varumärke. De är specialister på vattenbehandling och skydd av den marina miljön. Produkterna är utformade för att bidra till den globala ekologin genom att skydda den marina miljön med den senaste och bästa tekniken. Alla produkterna är användarvänliga system som är lätta att installera och använda.

Hos JOWA arbetat 135 kollegor världen över och koncernen omfattar sju dotterbolag och 23 agenter. JOWA AB som också är huvudkontoret finns i Kållered och här arbetar 30 kollegor inom produktutveckling, försäljning, inköp, produktion, service och ekonomi. Fabriker finns i Sverige, Kina, USA och Tyskland.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Caroline Carlsson via 031-725 45 39.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!Sökord

Utesäljare, säljare, internationell försäljning, kundansvarig, Account manager, AM, marinbranschen, maritima industrin, Kållered, Kungsbacka, Göteborg, JOWA, Adecco
Mer info
Kontaktperson Caroline Carlsson
Telefon 031-725 45 39
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.