Intern kommunikatör till fordonsindustrin

Intern kommunikatör till fordonsindustrin

Har du erfarenhet av intern kommunikation och besitter en utmärkt förmåga att utrycka dig i tal och skrift? Vill du arbeta i en stor global verksamhet där du kan knyta värdefulla kontakter? Vi söker nu interna kommunikatörer för framtida uppdrag inom fordonsindustrin.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om tjänsten
I rollen som Intern Kommunikatör kan du arbeta med både strategiska och operativa kommunikationsinsatser inom en organisation. Vanligtvis ansvarar du för att planera, forma och förmedla information internt genom olika kanaler men det kan också handla om att utveckla och förbättra befintliga kommunikationsprocesser. Arbetsuppgifterna kan bestå av att ta fram kommunikationsplaner, skriva och uppdatera material på organisationens hemsida, hantera sociala medier och utforma kampanjer. Primärt handlar det ofta om att framföra budskap och stärka verksamhetens varumärke, därmed är det av stor vikt att du kan analysera och identifiera målgrupper samt anpassa kommunikationen därefter.

Dina arbetsuppgifter kan komma bestå av:
  • Planera, forma och förmedla information.
  • Skriva informativa texter och uppdatera olika kanaler.
  • Analysera och identifiera målgrupper.
Kommunikatör Informatör Intern kommunkation

Om dig
Vi söker dig som är utbildad inom kommunikation och/eller har ett par års erfarenhet av intern kommunikation, gärna inom ett större bolag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av både operativt och strategiskt kommunikationsarbete och tycker om att bygga goda relationer. Eftersom du kommer arbeta i en global verksamhet är det väsentligt att du behärskar engelska såväl som svenska i både tal och skrift. Goda kunskaper inom Officepaketet, Wordpress och Episerver är mycket meriterande.

Vidare ser vi att du är en positiv, lösningsorienterad och handlingskraftig person som kan arbeta i team såväl som självständigt. Är du även kreativ, analytisk och noggrann är du personen vi söker.

Viktigt för tjänsten är:
  • Några års erfarenhet av intern kommunikation.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
  • Att du är kreativ, lösningsorienterad och har en positiv inställning.
Om anställningen
Våra tjänster inom detta område är konsultuppdrag. De brukar oftast vara på 6 månader initialt men för rätt person brukar det finnas möjligheter till en förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Vi träffar kandidater inom detta kompetensområde löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofia Fredriksson via 0736 84 74 71 alt. sofia.fredriksson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 juli 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.