Säljare med fokus på Winback till Mölndal Energi

Säljare med fokus på Winback till Mölndal Energi

Tycker du också att försäljning är fantastiskt kul och att det är gött att prata med människor. Vill du komma in till ett gäng med hög energi som tycker att det är roligt att gå till jobbet och som drivs utav att skapa värde för sina kunder, då har du hittat rätt!

Vad kommer jag att göra
Till vårt Winback Team söker vi nu fler energifyllda personer som drivs av kontakten med människor. Du kommer arbeta främst med nuvarande och tidigare kunder hos oss på Mölndal Energi där det förekommer alla typer av ärenden så som exempelvis uppsägningar av avtal och förlängning av avtal. Du kommer både att ta emot inkommande samtal samt ringa utgående samtal, som du förstår finns det en bredd i arbetet där du sällan kommer känna att det är monotont och tradigt.

På Mölndal Energi lär du dig inte att kränga, du kommer istället skolas in ordentligt i hur energibranschen fungerar, hur och varför priserna förändras och framförallt att lära dig sälja på riktigt.

What´s in it for me
Vi sitter i fina lokaler som är placerade precis intill Riskullverket i Mölndal. Vi tror att en säljare som mår bra och som känner sig trygg med att kunna betala sina räkningar också kommer vara en säljare som presterar bra, därför har alla våra säljare en bra fast lön tillsammans med provision från första kronan, ha i åtanke att du dessutom inte kommer ringa ett enda kallt samtal.

Vem är du
Du har tidigare jobbat med försäljning på telefon och vår förhoppning är att du även har erfarenhet från att sälja el, men det är inte nödvändigt. Vi tror på att rekrytera rätt människor utefter deras person och inte enbart baserat på ett CV.

Du har en stark positiv energi och trivs med att arbeta både individuellt och i team. Vi tror att ensam är stark men att vi tillsammans kan bli något mycket mer.

Emil, säljare berättar

Vad får dig att vilja gå till jobbet på morgonen?
Jag är en person som gillar att samtala med nya människor och drivs av att alltid ha kunder som är riktigt härliga att prata med.
Viktigt för mig är att jag har otroligt duktiga och roliga medarbetare vilket gör att man har en go stämning genom hela dagen.
Sen som affärsman så drivs jag så klart av att göra affärer.

Hur ser dina arbetsdagar ut?
Vi har alltid gemensamma uppstarter där vi går igenom agendan för dagen.
Vi går igenom våra mål och eventuella återkomster och lead som vi har under dagen.
Vi jobbar strukturerat men tydliga rutiner och det flyter på väldigt bra eftersom vi alla vet vad vi ska göra och vi vet vad som förväntas av oss. När arbetsdagen lider mot sitt slut så summerar vi alltid dagen tillsammans där vi ser över vad vi gjort bra och vad i kan förbättra till morgondagen.

Varför rekommenderar du att söka sig till Mölndal Energi?
Det finns flera anledningar till att du borde söka dig hit. Några av anledningarna är att du kommer ha ett riktigt roligt försäljningsjobb där du kommer kunna påverka din lön men fortfarande ha en trygghet i att ha en bra fast lön. Du kommer att omges av otroligt duktiga säljare vilket gör att du kommer att få en bra utvecklingskurva.

Lite mer om oss på Mölndal Energi
Mölndal Energi erbjuder el, fjärrvärme och energitjänster till privatpersoner samt företag. Inom Mölndals tätort samt Pixbo driver bolaget också elnätsverksamhet. Mölndal Energi är ett kvalitetsmedvetet företag som lever efter mottot nära, enkelt och med passion för miljön för att vara en ledande aktör i omställningen till ett hållbart samhälle.

Om anställningen
Tjänsten som innesäljare är en tillsvidareanställning med 6 månader provanställning. Du får en anställning i Adecco Sweden. Arbetet är på heltid där arbetstiderna varierar men är förlagda måndag-fredag mellan klockan 09-18.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är två personlighetstest (MAP & MATRIGMA) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hassti Shahidi via 0736-847125 eller hassti.shahidi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Innesäljare, Säljare, Försäljning, Säljjobb, B2C, B2B, Sälj, Winback, Mölndal Energi, El- och energi, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 nov 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.