Innesäljare hos Mölndal Energi

Innesäljare hos Mölndal Energi

Jobbet som innesäljare
Hos Mölndal Energi kommer du att arbeta i en företagskultur som beskrivs med ledorden; tillsammans, engagemang och effektivitet. Teamets försäljningsarbete riktar sig mot Mölndal Energis privatmarknad med fokus på inkommande samtal från befintliga kunder samt utgående samtal till passiva och tidigare köpande kunder.

Som säljare kommer du att ansvara för:
  • I samtal med kund, kartlägga deras befintliga elkostnader och förbrukningsprofil
  • Presentera förslag om erbjudande till kunden efter deras unika behov
  • Ta emot inkommande samtal där befintliga kunder funderar på att byta elavtal och ge konsultativ rådgivning för att kunden ska göra rätt val för sin framtida situation
  • Kontakta tidigare köpande kunder som varit med i bl.a. kundundersökningar, för att stämma av vilka möjligheter som finns att kunden väljer Mölndal Energi igen
  • Bearbeta nya kunder
Du arbetar med telefon och dator som främsta verktyg samt har en närvarande chef som ger dig individuell coachning för personlig utveckling. Hos Mölndal Energi kommer du att få de bästa verktygen för att lyckas i din försäljning!

Om dig
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för säljarbete och trivs i samtalet med människor!
Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet med goda resultat av försäljning utav el-avtal. Du har även lätt för att skapa förtroende genom din goda kommunikativ förmåga och du hanterar svenska språket obehindrat i tal såväl som skrift.

Som person är du ärlig, konsultativ, resultatorienterad och självgående i ditt arbetssätt. Du motiveras av att jobba mot gemensamma mål, få fortsätta utveckla dina säljtekniker och därmed möjligheten att påverka din lön!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Om Mölndal Energi

Mölndal Energi erbjuder el, fjärrvärme och energitjänster till privatpersoner samt företag. Inom Mölndals tätort samt Pixbo driver bolaget också elnätsverksamhet. Mölndal Energi är ett kvalitetsmedvetet företag som lever efter mottot nära, enkelt och med passion för miljön för att vara en ledande aktör i omställningen till ett hållbart samhälle.


Om anställningen

Tjänsten som innesäljare är en tillsvidareanställning med 6 månader provanställning. Du får en anställning i Adecco Sweden. Arbetet är på heltid där arbetstiderna varierar men är förlagda måndag-fredag mellan klockan 08:00-19:00.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

nlin Yilmaz via nalin.yilmaz@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord

Innesäljare, säljare, B2C, säljjobb, försäljning, el, el-avtal, energi, Mölndal Energi, Adecco, Mölndal, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 feb 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.