Inköpare av indirekt material till fordonsindustrin

Inköpare av indirekt material till fordonsindustrin

Har du tidigare erfarenhet av konsultinköp? Känner du en stor passion för att hantera förhandlingar, sluta avtal likväl som att skapa starka och goda relationer med leverantörer och kunder? Då har vi på Adecco i Göteborg uppdraget för dig!

Om tjänsten
Uppdraget är på heltid med start omgående och beräknas pågå fram till december 2018, med god chans till fortsättning för rätt person. Du kommer arbeta hos vårt kundföretag inom fordonsindustrin med placering i Sisjön, Göteborg.

Som inköpare av konsulter kommer du huvudsakligen ansvara för att genomföra operativa inköpsaktiviteter samt att utveckla och upprätthålla kommersiella relationer med både leverantörer och övriga intressenter. Med rollen följer ansvar för att inköpsprocesserna följs, effektiviseras och förbättras. Vidare kommer du att delta i globala och regionala strategiska inköpsprojekt, utföra marknadsanalyser och rapportera till inköpschefen.
 • Andra huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
 • Förhandla och teckna avtal
 • Identifiera och välj kontrakt / leverantörer i enlighet med fastställda strategier och överenskommelser
 • Genomföra kontrakt och driva nya processer
 • Ta en aktiv roll i att utveckla och stödja effektiva standardiserade req- to-pay processer
 • Arbeta nära med intressenterna och genomföra upphandlingar
 • Definiera och vidta korrigerande åtgärder för att förbättra avtal samt se över leverantörers prestationer gällande kvalitet och kostnad
Om dig
Du som har en teknisk eller ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande kommer att ha goda förutsättningar för att axla rollen. Vi ser att du minst har 3 års erfarenhet utav inköp, gärna inom fordonsindustrin. Vidare ser vi gärna att du tidigare har arbetat med förhandlingar i ett ledande projekt. Har du även erfarenhet av arbete inom en internationell miljö är detta mycket meriterande. Då du kommer att arbeta på global nivå behärskar du engelska språket flytande i såväl tal som skrift. Vi ser också gärna att du har goda kunskaper i SAP och officepaketet.

Som person har du ett positivt förhållningssätt och ser lösningar istället för problem. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs bra med att engagera andra och bygga nya relationer. Vidare har du har sen stark känsla för att driva och implementera förändringar och kan göra detta på en affärsmässig nivå. I din roll är du flexibel och kan hantera flera projekt samtidigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Viktigt för tjänsten:
 • Teknisk eller ekonomisk högskoleutbildning
 • Minst 3 års erfarenhet utav inköp, gärna inom fordonsindustrin
 • God kommunikationsförmåga (skriftlig och muntlig) på både engelska och svenska
 • B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som inköpare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och förväntas pågå fram till december 2018. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden och för rätt person finns god chans till förlängning.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson via tel: 073 - 684 73 32.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.