Inköpare av indirekt material till fordonsindustrin!

Inköpare av indirekt material till fordonsindustrin!

Har du tidigare erfarenhet av konsultinköp? Känner du en stor passion för att hantera förhandlingar, sluta avtal likväl som att skapa goda relationer med leverantörer och kunder? Vi på adecco får fortlöpande in olika uppdrag inom inköp, sök idag och skapa ett samarbete med oss!

Om tjänsten
Som inköpare av konsulter kommer du huvudsakligen ansvara för att genomföra operativa inköpsaktiviteter samt att utveckla och upprätthålla kommersiella relationer med både leverantörer och övriga intressenter. Med rollen följer ansvar för att inköpsprocesserna följs, effektiviseras och förbättras. Vidare kommer du att delta i globala och regionala strategiska inköpsprojekt, utföra marknadsanalyser och rapportera till inköpschefen.

Andra huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Förhandla och teckna avtal
  • Identifiera och välj kontrakt / leverantörer i enlighet med fastställda strategier och överenskommelser
  • Genomföra kontrakt och driva nya processer
  • Ta en aktiv roll i att utveckla och stödja effektiva standardiserade req- to-pay processer
  • Arbeta nära med intressenterna och genomföra upphandlingar
  • Definiera och vidta korrigerande åtgärder för att förbättra avtal samt se över leverantörers prestationer gällande kvalitet och kostnad
Purchaser Buyer Inköp

Om dig
Du som har en teknisk eller ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande kommer att ha goda förutsättningar för att axla rollen. Vi ser att du minst har 2 års erfarenhet utav inköp, gärna inom fordonsindustrin. Vidare ser vi gärna att du tidigare har arbetat med förhandlingar i ett ledande projekt. Har du även erfarenhet av arbete inom en internationell miljö är detta mycket meriterande. Då du kommer att arbeta på global nivå behärskar du engelska språket flytande i såväl tal som skrift. Besitter du även goda kunskaper i SAP och officepaketet är detta meriterande.

Som person har du ett positivt förhållningssätt och ser lösningar istället för problem. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs bra med att engagera andra och bygga nya relationer. Vidare har du har sen stark känsla för att driva och implementera förändringar och kan göra detta på en affärsmässig nivå. I din roll är du flexibel och kan hantera flera projekt samtidigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Viktigt för tjänsten:
  • Teknisk eller ekonomisk högskoleutbildning
  • Minst 2 års erfarenhet utav inköp, gärna inom fordonsindustrin
  • God kommunikationsförmåga (skriftlig och muntlig) på både engelska och svenska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Lisa Steffensen via tel: 073-684 72 34 eller lisa.steffensen@adecco.se . Ha i åtanke att detta är en proaktiv annons.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.