Health & Safety Manager till fordonsindustrin

Health & Safety Manager till fordonsindustrin

Om tjänsten
Som Health and Safety Manager hos vår globala kund inom fordonsindustrin kommer du att jobba i en utvecklingsfokuserad del av verksamheten och således arbeta främst med tjänstemän, både med psykosocial och fysisk arbetsmiljö. I denna nyckelposition på kommer du att leda expertteam inom Health & Safety-funktionen. Du kommer jobba med att identifiera förbättringsområden inom din expertis samt skapa, leda och supportera konkreta förbättringsprogram. Du kommer supportera organisationens implementering av H&S-strategier, policys, metoder, verktyg och riktlinjer. Du kommer vidare ansvara för att tyda lagar och regler inom området och hjälpa organisationen i att se till att dessa efterföljs.

Vidare exempel på arbetsuppgifter följer
  • Leda expertteam inom Health & Safety
  • Identifiera förbättringsområden inom din expertis samt skapa, leda och supportera konkreta förbättringsprogram
  • Koordinera och följa upp bolagets Health & Safety
  • Rådgiva verksamheten i kompetensutveckling kring området för att bygga effektiv H&S Management med lämpliga resurser, kompetenser etc.
  • Säkerställa att kommunikationen kring policies, guidelines och H&S-aktiviteter är likvärdig i hela organisationen.
Om dig
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom Health & Safety, gärna i en stor internationell organisation. Har du också erfarenhet av krossfunktionellt arbete är detta väldigt värdefullt. Vi ser också gärna att du har en universitetsutbildning i området, gärna på masternivå. Lång gedigen erfarenhet väger dock tyngre. Arbetet kräver mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

För att kunna ta dig an denna roll behöver du självständigt kunna driva processer framåt, du behöver besitta mycket goda projektledaregenskaper och en stark förmåga att kunna leda och påverka. Du är både resultat- och människoorienterad och har en förmåga att kunna arbeta och hantera många prioriteringar i en komplex miljö. Vidare ser vi att du har stark organisatorisk-, interpersonell- och multikulturell kommunikativ förmåga.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Algotsson via julia.algotsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Health & Safety Arbetsmiljö Psychosocial Physical HR Automotive
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.