Handläggare inom internationell handel hos storbank

Handläggare inom internationell handel hos storbank

Har du studerat förvaltningsrätt, ekonomi eller juridik och har ett intresse för avtal? Är du van vid att arbeta administrativt och vill utvecklas inom Trade Finance? Adecco söker nu dig som vill få möjligheten att arbeta hos en av Sveriges största banker i centrala Göteborg!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som handläggare på Trade Finance avdelningen. Detta innebär att stötta kunder med hantering av deras import och exportaffärer, dvs. handlägga kunders dokumentinkasso och garantier.

Om dig
Vi söker dig som har studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller juridik. Du trivs med att arbeta administrativt och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med granskning av avtal och har ett intresse för avtal och att tolka avtalstexter. Kommunikation sker både på svenska och engelska, främst via telefon och mejl. Du ska således ha en utmärkt kommunikationsförmåga i både tal och skrift då det är många kontaktytor i tjänsten och du har även lätt för att ge information på ett enkelt och tydligt sätt. Det är även fördelaktigt om du har kunskaper i tyska och/eller franska språket.

Övriga viktiga egenskaper är noggrannhet och ett öga för detaljer. Intresse för ordval i text är en bra egenskap. Du har en god samarbetsförmåga, är självgående i ditt arbete och du vågar ta för dig samt har en hög stresstålighet utan att tappa ögat för detaljer. Då man arbetar för att ständigt förbättra processer är det bra att vara lösningsorienterad och har ett mindset pro lean thinking.

Viktigt för tjänsten:
  • Erfarenhet av att arbeta administrativt
  • Kunskaper i Office-paketet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska språket
  • Intresse för att granska avtal och avtalstexter
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som Handläggare inom Trade Finance är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med sträcker sig uppdraget till 2020-05-31, med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten startar omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hassti Shahidi via 0736-847125 eller hassti.shahidi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Trade Finance, Handel, Avtal, Handläggare, Juridik, Ekonomi, Bank, Handläggare, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.