Hamnarbetare till Gothenburg RORO Terminal

Hamnarbetare till Gothenburg RORO Terminal

Adecco söker nu hamnarbetare till Gothenburg RORO Terminal beläget i Älvsborgshamnen. Trivs du med att jobba fysiskt och brinner du för att köra maskiner och fordon i arbetet? Då kan vi på Adecco ha den perfekta tjänsten för dig.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består av sedvanligt hamnarbete på roro fartyg så som maskinkörning för lossning och lastning av gods samt manuellt arbete som t ex surrning samt bilkörning.
Kommunikationen i arbetet sker framförallt via komradio vilket förutsätter ett du har en tydlig kommunikativ förmåga på svenska. Då företaget arbetar mycket med globala kunder kan även kundkontakt på engelska förekomma. Arbetet är förlagt under varierande arbetstider vilket kan innebära dagtid, kvällstid, nattid och helger.

I din roll som hamnarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Lastning och lossning av rullande gods med hjälp av terminaltraktor
  • Manuellt arbete så som tex surrning och bilkörning
Om dig
Vi söker dig som har minst ett års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av hamnarbete ses som meriterande men är inget krav. För tjänsten krävs att du har slutfört gymnasiet samt innehar körkort B. Då arbetet är både fysiskt och beläget utomhus är det av stor vikt att du trivs med ett fysiskt arbete och inte är rädd för att hugga i där det behövs.

Arbetstiderna kan variera från dag till dag vilket kräver att du ska kunna vara flexibel och arbeta under alla skift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att det här är en tjänst för dig som är trygg i dig själv, ansvarsfull och trivs med lagarbete.

Du ska även vara säkerhetsmedveten för att motverka att olyckor uppstår då du arbetar i en riskfylld arbetsmiljö, samt hanterar dyrbar gods och avancerad utrustning. Viktigt är också att du kan hantera stress och hålla fokus även i pressade situationer då det är högt tempo på terminalen.

Viktigt för tjänsten är:
  • Slutfört gymnasiet
  • Körkort B
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • God fysik
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Gothenburg RORO Terminal
Gothenburg RORO Terminal ligger i Göteborgs hamn vid mynningen av Göta Älv. Fartyg från 3 destinationer anlöper hamnen regelbundet med ca 25 anlöp per vecka. Gothenburg RORO Terminal är specialiserat på roro- och bilhantering och är en viktig del av den svenska import- och exportkedjan.

Terminalen är öppen dagligen året runt där hamnarbete och annan service utförs. Alla typer av rullande gods lossas och lastas i terminalen. Nya bilar, trailrar, gods på lastbärare, containrar maskiner och projektlaster passerar över en av terminalens sex roro-kajer till antingen Storbritannien eller kontinenten.

Om anställningen
Tjänsten som hamnarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning 1/6. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten kommer att tillsättas löpande under våren. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Axelsson på mail frida.axelsson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Hamnarbetare till Gothenburg RORO Terminal, Fordonsförare, terminalarbete, Gothenburg RORO Terminal, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 8 juni 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.