HR- och löneadministratör till spännande bolag

HR- och löneadministratör till spännande bolag

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom HR och löneadministration? Vill du ha en ansvarsfull roll som HR- och löneadministratör på ett spännande bolag i Göteborg? Ta dig en titt på annonsen nedan.

Om tjänsten

Som HR- och löneadministratör kommer du vara med på en rolig resa! Bolaget ska genomgå en förändring där HR och löneavdelningen ska sättas ihop. Därför kommer du få ta över det ansvar som HR-chefen just nu har och kombinera det med löneadministration.

Du kommer att vara anställd via Adecco och arbeta som uthyrd konsult på ett uppdrag hos vår kund i Göteborgsområdet. Uppdraget startar i slutet av maj och håller på i sex månader med chans till förlängning. Arbetets omfattning är på heltid alternativt färre timmar om så önskas. Just nu är det lite varierat gällande att arbeta på kontoret och hemifrån.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att beröra
 • Pensioner
 • Försäkringar
 • Reseräkningar
 • Utlägg
 • Tjänstebilar
 • Företagshälsovård
 • Rekryteringsadministration
 • Löneadministration
Det krävs att man är van vid att arbeta med löneadministration då man kommer att behöva sätta upp nya rutiner kring löneadministration och de som ligger runtomkring lön. Till en början kommer man sitta med de svenska bolagen där man sitter med ca 100 löner. Teamet består av en HR- och löneadministratör, interim HR-chef och sen du som konsult. Sedan sitter en kvinna som arbetar 50% löneadministratör och 50% redovisningsekonom som på sikt ska sitta mer mot redovisning och då lägga löneuppgifterna på dig och teamet.

Om dig

Vi söker dig som har arbetat med löneadministration och har vana vid att arbeta i HR-system. Det är viktigt för oss att du känner dig bekväm i din roll och att du, tillsammans med ditt team, drivs av att utföra det dagliga arbetet på bästa sätt med ett stort engagemang. Vidare ser vi att du är strukturerad, självständig och att du trivs i en roll där du får ta mycket egna initiativ och vara med att utforma din roll själv. En god stämning och gemenskap är viktigt på denna arbetsplats, du förväntas bidra till detta genom en positiv inställning och att du gärna stöttar dina kollegor när det behövs

Viktigt för tjänsten
 • Tidigare erfarenhet av löneadministration
 • Tidigare vana av att arbeta i HR-system
 • Det krävs att ha god kunskap i svenska språket.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om ansökan

Om du är intresserad rekommenderar jag dig att söka omgående då vi kommer att presentera kandidater löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hedvig Reed via Hedvig.Reed@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Mer info
Kontaktperson Hedvig Reed
Telefon 08-59898079
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 18 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.