HR Business Partner till fordonsindustrin

HR Business Partner till fordonsindustrin

Har du några års erfarenhet av rollen som HR Business Partner eller liknande och funderar på ditt nästa steg karriären? Är du som person både förtroendeingivande och analytisk samt besitter en god problemslösningsförmåga? Vi söker nu skickliga HR Business Partners för framtida uppdrag till fordonsindustrin.

Om tjänsten
Som HR Business Partner hos vår kund kommer du vara en del av en global affärsmiljö där du supporterar chefer i HR-relaterade frågor som driver affärsutveckling och syftar till att kunna uppnå organisationens mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan bland annat komma att innefatta:
 • Säkerställa rätt kompetens genom rekrytering, kompetensplanering, talent management och en väldefinierad plan för personal.
 • Employer Branding
 • Supportera organisationens ledning i frågor rörande organisationsutveckling, employee engagement och organisationskultur.
 • Driva arbetsmiljöarbete
 • Se till att organisationen uppfyller lokal arbetslagstiftning och koncernens övriga policies.
 • Underlätta chefernas HR-processer
 • Samarbete med andra aktörer för att säkerställa ett effektivt HR-stöd för verksamheten
 • Representera organisationen i olika HR-nätverk
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos Adecco men uthyrd som konsult till vår kund.

Om dig
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av kvalificerat brett HR-arbete och har en universitetsutbildning inom HR eller liknande. Som person är du analytisk och har en god förmåga att kunna lösa problem på ett effektivt och kreativt sätt. Vidare är du energisk och trivs i en tempofylld miljö med många varierande arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten ser vi även att du är strukturerad och har lätt för att prioritera bland dina uppgifter. I tjänsten kommer du att ha kontakt med flera olika parter. Vi ser därför att du är förtroendegivande och har en stark känsla för att bygga goda relationer på olika nivåer. Slutligen ser vi gärna att du har en framåtanda som motiverar och underlättar förändringsprocesser. Eftersom du kommer arbeta i en global organisation är det även väsentligt att du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
 • Minst 2 års erfarenhet av brett HR-arbete
 • Universitetsutbildning inom HR/dylikt
 • Analytisk, förtroendeingivande och god kommunikativ förmåga
 • Flytande svenska och engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Fredriksson på sofia.fredriksson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

HR Business Partner HR-arbete HR.-processer
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 aug 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.