HR Administration Analyst till fordonsindustrin!

HR Administration Analyst till fordonsindustrin!

Har du minst ett par års erfarenhet i en administrativ roll, gärna inriktad mot HR? Är du noggrann, strukturerad, service-minded och gillar att hjälpa andra? Vill du vara en del av en internationell affärsmiljö där du får möjligheten att utvecklas såväl personligt som professionellt? Vi söker nu en HR Administration Analyst till vår globala kund inom fordonsindustrin.

Om tjänsten
Som HR Administration Analyst hos vår globala kund kommer du att vara en del av ett team som supporterar en global koncern med diverse administrativa tjänster kopplade till personalfrågor. Främsta fokus i tjänsten kommer övergripande vara hantera och registrera ledigheter/frånvaro, sjukdom, löneförändringar, byte av tjänst, arbetstillstånd, ändring av arbetstid m.m. Du kommer också att ansvara för att all administration kring uppsägningar eller förflyttningar inom organisationen kan skötas på ett effektivt sätt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Registrera underlag och uppdatera information i diverse system
  • Administrera anställningar/uppsägningar/förflyttningar
  • Ta fram rapporter/statistik med relevant information
  • Ansvara för diverse avstämningar och se till att allt stämmer
  • Kontakt med chefer och anställda
  • Övrigt administrativt arbete
Avdelningen arbetar i nära samarbete med övriga avdelningar inom HR-support och tillsammans ansvarar ni för att leverera en förstklassig HR-support till organisationen.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på Adecco samt arbetar som konsult hos vår globala kund. Önskad start för uppdraget är i början av maj 2021, och pågår initialt till årskiftet med god chans till förlängning. För rätt person beräknas uppdraget vara av löpande karaktär.

Om dig
Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet av en administrativ roll och en relevant eftergymnasial utbildning kopplat till området. Du behöver kunna läsa avtal, regler och riktlinjer samt ha en förståelse för vikten av noggrannhet och detaljfokus i detta arbete samtidigt som du inte tappar fart. Som person tror vi att du är service-minded, kundfokuserad, noggrann och strukturerad. Du har en god samarbetsförmåga och förstår vikten effektiva team där alla tar sitt ansvar för att kunna leverera förstklassig support inom teamets expertområde till chefer och anställda runt om i organisationen. Du har god prioriteringsförmåga och behåller fokus även vid stressiga situationer. Har du goda kunskaper i system så som SAP och MS Office (främst Excel) är detta väldigt meriterande. Vi ser gärna att du lätt sätter dig in i nya system överlag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hedvig Reed via hedvig.reed@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

HR HR Administration HR Support Automotive
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.