Grovarbetare sökes till VVS företag

Grovarbetare sökes till VVS företag

Om tjänsten
Som grovarbetare kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter runtom i Göteborgsområdet. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag, där du vanligtvis jobbar mellan 07:30-16:30. Det är ett konsultuppdrag via Adecco och tjänsten startar i augusti.

I din roll som grovarbetare kommer dina arbetsuppgifter variera och bestå av generellt snickeri, riva och bygga väggar, utföra stambyten. I dagsläget är fokus på badrumsrenoveringar. Då arbetet utförs hemma hos kunder kommer arbetsplatsen variera och jobbet sker i ett litet team. Utgångspunkten är Göteborg men arbetet kan även förekomma i närliggande kommuner. Detta innebär att det är en fördel med körkort och tillgång till egen bil, men inget krav.

Om dig
Vi söker dig som trivs med att arbeta med kroppen och som inte är rädd för att ta sig an nya arbetsuppgifter. Vi ser helst att du antingen har en utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

God svenska i tal är ett krav. Vidare ser vi att du är en ansvarsfull och lyhörd person som kan vara flexibel för att arbeta krypande i trånga områden. Du ska kunna samarbeta med kollegor samt vara snabblärd för nya arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:
  • God fysik för att arbeta i trånga utrymmen
  • God svenska i tal
  • Självgående
  • Problemlösare
  • Utbildningen "heta arbeten"
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: jennifer.lindqvist@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Snickare, VVS, Byggföretag,Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.