Framtida uppdrag inom HR och rekrytering

Framtida uppdrag inom HR och rekrytering

Studerar du HR eller har du en utbildning inom HR och söker en ny utmaning i karriären? Vi söker nu HR-talanger för framtida uppdrag inom HR och rekrytering hos våra kunder i Göteborgsområdet. Ansök för chansen att bli kontaktad med spännande karriärmöjligheter innan och efter din examen!

Om tjänsten
Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter där du fungerar som ett stöd för organisationen i HR-relaterade frågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan t.ex. vara:
  • Driva HR administrativa uppgifter
  • Arbeta med rekryteringsdelar som search, screening och intervjuer
  • Administrera personalfrågor
  • Förbereda dokument, presentationer och rapporter
Om dig
Vi söker dig som tar examen från HR-programmet/dylikt. Vi söker dig som är nyfiken och vill utvecklas inom HR. Det krävs inte att du har tidigare erfarenhet inom HR-yrket men givetvis är det meriterande. Ditt engagemang och driv samt din goda kommunikations- och samarbetsförmåga gör att du också får med dig andra framåt. Som rekryterare arbetar du i en dynamisk miljö där du behöver kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Vi tror också att du inger ett stort förtroende, har en hög personlig integritet, ett affärsfokus samt att du är en relationsbyggande person med förmågan att hantera såväl kandidater som beställande chefer och andra intressenter på bästa sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden, både som konsult och för direktrekrytering.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänster tillsätts löpande och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Rekryterare, PA-programmet, Personal- och arbetsliv, HR, rekrytering, HR, HR-generalist, HR-specialist, admin, administratör, HR-koordinator, HR-assistent, HR-koordinator, internationellt, konsult, consultant, HRBP, Sverige, Göteborg, Gothenburg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 juni 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.