Fordonsmontör till JOAB

Fordonsmontör till JOAB

Har du tidigare erfarenhet av montering och vill vara med och bygga påbyggnationer på lastbilar? Har du ett stort engagemang och vill nyttja din kreativitet? Då ska du söka jobbet som fordonsmontör till vårt kundföretag JOAB på Hisingen!

Om tjänsten
Som fordonsmontör på JOAB arbetar du med kundanpassade påbyggnationer och arbetet är både omväxlande och stimulerande. Arbetsuppgifterna innefattar montering och koppling av hydrauliskt styrka påbyggnader och kranar på olika lastbilschassier. Som fordonsmontör utgår du ifrån ritningar och kopplar påbyggnationerna utifrån dessa. Arbetet utförs i självständiga grupper och du kommer att ingå i en grupp med mycket god kamratskap. Din placeringsort kommer vara på Hisingen och arbetet är förlagt dagtid.

I din roll som fordonsmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Påbyggnationer på lastbilar och kranar
  • Läsa kopplingsscheman/anvisningar
Om dig
Vi söker dig som är fordonsutbildad och har tidigare erfarenhet av arbete med fordonsmontering. Du har verktygskännedom och kan följa ritningar. Vidare ser vi att du som söker är lösningsorienterad, initiativtagande och har ett gediget intresse för mekanik och montering. Meriterande för tjänsten är monteringsutbildning, lastbilskörkort och traverskort men ej något krav.

Vidare ser vi att du har en god kommunikation med kollegor. Du är social, kreativ och självgående. Du bär på en positiv attityd och gillar att lösa problem, både själv och tillsammans med andra. Som person är du även villig att engagera dig, ta ansvar och vara flexibel. I gengäld erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete.

Viktigt för tjänsten är:
  • Fordonsutbildning
  • Arbetslivserfarenhet av arbete med fordonsmontering
  • Svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco/JOAB
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund. JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar. Verksamheten bedrivs idag i Göteborg, Mellerud, Lessebo, Täby och Blomstermåla. Utveckling och tillverkning bedrivs helt i egen regi. JOAB tror på att "samspel skapar lyckade innovationer för transportbranschen" och därför söker vi dig som är analytisk, initiativrik och lösningsorienterad med god social kompetens.

Om anställningen
Tjänsten som fordonsmontör är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos JOAB. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hassti Shahidi via 0736-847125 eller hassti.shahidi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fordonsmontör, Mekaniker, Montör, Montering, Fordon, Fordonsindustrin, Lastbil, Lastvagnar, Travers, Hydraulik, Pneumatik, Ritningsläsning, Hisingen, Göteborg, JOAB, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 juni 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.