Fordonselektriker till JOAB

Fordonselektriker till JOAB

Är du erfaren inom mekaniskt verkstadsarbete och har god kunskap inom fordons-el och elmontering? Är du också kundorienterad och trivs med att jobba i team? Nu har du chansen att ta dig an tjänsten hos JOAB- en marknadsledande leverantör!

Om tjänsten
I den här tjänsten kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Montering av påbyggnader och kranar med tillhörande utrustning på olika lastbilschassier.
  • Dragning av el och inkoppling av byggnationer.
  • Arbete med kopplings- och el-scheman.
  • Montering av kundanpassade bilar.
I din roll har du även ansvar för egen materialförsörjning, maskiner, verktyg och övrig utrustning.

Om dig
Vi söker dig som har en mycket god el-förståelse gällande fordonsel, elmontering och svagström. Har du även tidigare erfarenhet av lastbilsbranschen så kommer du att ha goda förutsättningar att ta dig an den här tjänsten. Svenska språket hanterar du obehindrat i tal såväl som skrift.
Du som person är social, tillför energi i en arbetsgrupp och är engagerad i ditt arbete. Vidare ser vi att du är kreativ med en god förmåga till problemlösning med ett gediget intresse för elektronik/fordon.

Viktigt för tjänsten är:
  • Grund i relevant fordonstekniks utbildning med god kännedom kring fordonsel.
  • Elförståelse (svagström).
  • Svenska flytande i tal och skrift.
  • Intresse för fordon och bilar.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om JOAB
JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har ca 275 st. anställda. De utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont samt sopbilar. JOAB erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för deras kunder, vilka är privata och kommunala återvinningsentreprenörer, åkerier, lastbilstillverkare, lastbilsåterförsäljare samt andra påbyggare. Verksamheten bedrivs idag i Göteborg, Dals Rostock, Lessebo, Täby, Stockholm Syd och Blomstermåla i Mönsterås kommun.
JOAB strävar efter att vara marknadsledande inom service för renhållningsfordon, lastväxlare, liftdumpers och kranar på den svenska marknaden och deras mål är att alltid ha en hög tillgänglighet gällande reservdelar, teknisk support och service.
Om anställningen
JOAB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.
Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Julia Pehrson på +46 73 684 77 86

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
fordonsel, fordonselektriker, fordonsel, elmontering, verkstadsarbete, fordonsindustrin, Göteborg, JOAB, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare, Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.