Fordonselektriker hos JOAB

Fordonselektriker hos JOAB

Är du erfaren inom mekaniskt verkstadsarbete och har god kunskap inom fordons-el och elmontering? Är du också kundorienterad och trivs med att jobba i team? Nu har du chansen att ta dig an tjänsten hos JOAB- en marknadsledande leverantör!

Om tjänsten
I den här tjänsten kommer du att arbeta som mekaniker och fordonselektriker inom området servicemarknad. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • Utföra och reparationer och service ute i fält
  • Utföra el-reparationer och programmera styrenheter
  • Utföra reparationer på JOABs produkter så som sop, lastväxlare och liftar men också andra märkens utrustning gällande el och hydraulik
  • Förstå och kunna programmera, uppdatera styrenheter
I din roll har du även ansvar för egen materialförsörjning, maskiner, verktyg och övrig utrustning.

Om dig
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av mekaniskt verkstadsarbete och ett stort tekniskt intresse. Vidare kräver tjänsten att du har en mycket god el-förståelse gällande fordonsel, elmontering och svagström. Har du även tidigare erfarenhet av lastbilsbranschen så kommer du att ha goda förutsättningar att ta dig an den här tjänsten. Svenska språket hanterar du obehindrat i tal såväl som skrift.

Du som person har en positiv inställning, tillför energi i en arbetsgrupp och är engagerad till ditt arbete med högt kundfokus. Du är också en person som har lätt för att skapa goda relationer och trivs med att arbeta tätt i team. Vidare ser vi att du är kreativ med en god förmåga till problemlösning.

Viktigt för tjänsten är:
  • Mycket god erfarenhet av att arbeta i en mekanisk verkstad
  • Mycket god el-förståelse gällande fordonsel och svagström
  • Meriterande med erfarenhet av att arbetat med tunga fordon tidigare
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om JOAB
JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har ca 275 st. anställda. De utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. JOAB erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för deras kunder, vilka är privata och kommunala återvinningsentreprenörer, åkerier, lastbilstillverkare, lastbilsåterförsäljare samt andra påbyggare. Verksamheten bedrivs idag i Göteborg, Dals Rostock, Lessebo, Täby, Stockholm Syd och Blomstermåla i Mönsterås kommun.

JOAB strävar efter att vara marknadsledande inom service för renhållningsfordon, lastväxlare, liftdumpers och kranar på den svenska marknaden och deras mål är att alltid ha en hög tillgänglighet gällande reservdelar, teknisk support och service.

Om anställningen
JOAB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Caroline Carlsson via 031-725 45 39

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicemekaniker, grovmekanik, mekaniker, fordonsel, fordonselektriker, fordonsel, elmontering, verkstadsarbete, fordonsindustrin, Göteborg, JOAB, Adecco
Mer info
Kontaktperson Caroline Carlsson
Telefon 031-725 45 39
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 feb (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.