Finsktalande kundservicemedarbetare till ett globalt företag

Finsktalande kundservicemedarbetare till ett globalt företag

Behärskar du finska i tal och skrift och är redo för en ny utmaning? Har du dessutom en bakgrund inom administration och service? Då är tjänsten som Kundservicemedarbetare något för dig!

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett nordiskt team på 13-14 personer där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor i teamet, men även säljare. Det är en bred roll där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att finnas behjälplig mot kunder både via telefon och mail. Arbetet utförs i affärssystemet SAP och du arbetar även med orderhantering och hela orderprocessen då du från registrering följer ordern fram tills den levererats till kund. Rollen är även av ekonomiskt inslag då du arbetar med fakturering och kreditering. Andra exempel på arbetsuppgifter är:
  • Kundsupport
  • Leveransbevakning
  • Rådgivning av produkter
  • Säljsupport i form av prisuppgifter etc.
  • Returhantering
Om dig

Vi söker dig som har en bakgrund inom service och/eller administration. Du har en god datorvana och har tidigare erfarenhet från att ha arbetat i affärssystem. Det är meriterande om du tidigare arbetat i SAP. Vidare behärskar du finska i tal och skrift, samt engelska och svenska. Det här är ett jobb för dig som är serviceminded och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du ingår i ett team.

Viktigt för tjänsten är:
  • finska i tal och skrift
  • erfarenhet av service och/eller administration
  • god datorvana
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänsten som kundservicemedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning så snart som möjligt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter till förlängning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sandra Tinsveds på 073 6847502.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Kundservice, Kundtjänst, Kundsupport, Finsktalande, Göterborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.