Financial Controller till fordonsindustrin

Financial Controller till fordonsindustrin

Vill du bredda din kompetens inom controlling och bli en del av ett marknadsledande företag? Har du minst 2 års erfarenhet av arbete inom controlling och är redo att anta nästa utmaning? Om du känner dig träffad ska du läsa vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Vi på Adecco söker nu Financial Controllers till framtida uppdrag inom vår uthyrningsverksamhet till fordonsindustrin i Göteborg. Genom att arbeta som konsult hos oss får du snabbt konkurrenskraftiga erfarenheter samtidigt som du får möjlighet till kontinuerlig utveckling inom ditt kompetensområde! Dessutom kan du fortsätta att bygga upp ditt professionella nätverk av värdefulla kontakter.

Om tjänsten
Vår kund är verksam inom fordonsindustrin och är en av de största aktörerna på marknaden. Som Financial Controller driver du den månatliga uppföljningen av ekonomisk karaktär. Dina ansvarsområden kan bland annat innefatta rapportering inom koncernen, analyser, förebereda och ta fram kommentarer och nyckeltal relaterade till konsolidering och rapporteringsprocessen.
Som Financial Controller har du mycket kontaktytor inom organisationen och internationellt och känner dig väldigt bekväm med att arbetsspråket kan vara på såväl svenska som engelska.

I din roll som Financial Controller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att:
  • Driva månatliga uppföljningar av ekonomisk karaktär.
  • Bidra med finansiell rådgivning och vägledningar i ekonomiska frågor.
  • Ha en aktiv roll vid bokslut, budget och forecast.
Om dig
Vi söker dig som har en ekonomisk högskoleutbildning och tidigare erfarenhet av arbete som Financial Controller. Vi tror att du har en god analysförmåga och en fallenhet för att arbeta med stora datamängder på detaljerad nivå. Har du även en förmåga att kommunicera finansiell data på ett tydligt sätt och en stark drivkraft för att uppnå resultat så är detta din rätta plats. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i SAP.

Vidare ser vi att du som person är noggrann, strukturerad och kommunikativ med en stark proaktiv förmåga att arbeta verksamhetsnära med arbetsuppgifter som sträcker sig lågt till högt.

Viktigt för tjänsten är att:
  • Du har en ekonomisk eller teknisk högskoleutbildning.
  • Erfarenhet inom området.
  • Du har mycket goda kunskaper i Excel.
  • Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Financial Controller är ett konsultuppdrag där tillsättningen sker fortlöpande under ansökningstiden och du som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Vi får in uppdrag löpande och rekryteringsarbetet påbörjas således redan nu och fortgår under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson via tel: 073 - 684 73 32.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.