Financial Controller till fordonsindustrin!

Financial Controller till fordonsindustrin!

Har du minst 2 års erfarenhet som Controller och söker en ny utmaning? Vill du bredda din kompetens inom controlling och bli en del av ett marknadsledande företag? Vi på Adecco söker nu Financial Controllers till framtida uppdrag inom vår uthyrningsverksamhet till fordonsindustrin i Göteborg. Genom att arbeta som konsult hos oss får du snabbt konkurrenskraftiga erfarenheter samtidigt som du får möjlighet till kontinuerlig utveckling inom ditt kompetensområde! Dessutom kan du fortsätta att bygga upp ditt professionella nätverk av värdefulla kontakter.

Om tjänsten
Vår kund är verksam inom fordonsindustrin och är en av de största aktörerna på marknaden. Som Financial Controller driver du den månatliga uppföljningen av ekonomisk karaktär. Dina ansvarsområden kan bland annat innefatta rapportering inom koncernen, analyser, förebereda och ta fram kommentarer och nyckeltal relaterade till konsolidering och rapporteringsprocessen.
Som Financial Controller har du mycket kontaktytor inom organisationen och internationellt och känner dig väldigt bekväm med att arbetsspråket kan vara på såväl svenska som engelska.

I din roll som Financial Controller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att:
  • Driva månatliga uppföljningar av ekonomisk karaktär.
  • Bidra med finansiell rådgivning och vägledningar i ekonomiska frågor.
  • Ha en aktiv roll vid bokslut, budget och forecast.
Om dig
Vi söker dig som har en ekonomisk högskoleutbildning och tidigare erfarenhet av arbete som Financial Controller. Vi tror att du har en god analysförmåga och en fallenhet för att arbeta med stora datamängder på detaljerad nivå. Har du även en förmåga att kommunicera finansiell data på ett tydligt sätt och en stark drivkraft för att uppnå resultat så är detta din rätta plats. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i SAP.

Vidare ser vi att du som person är noggrann, strukturerad och kommunikativ med en stark proaktiv förmåga att arbeta verksamhetsnära med arbetsuppgifter som sträcker sig lågt till högt.

Viktigt för tjänsten är att:
  • Du har en ekonomisk eller teknisk högskoleutbildning.
  • Erfarenhet inom området.
  • Du har mycket goda kunskaper i Excel.
  • Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jonatan Göransson via tel: 073 - 684 73 32.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Financial Controller Controlling Budget Automotive Fordonsindustrin Prognosarbete Analys
Mer info
Kontaktperson Jonatan Göransson
Telefon 0736847332
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.