Fönsterputsare till Eriks Fönsterputs

Fönsterputsare till Eriks Fönsterputs

Vi växer väldigt snabbt i Göteborgsområdet och anställer nya fönsterputsare till våra depåer i Landvetter och Fjärås med start redan i september!
På Eriks fönsterputs har vi som ambition att vara branschens bästa arbetsgivare och för oss innebär detta:


Attraktiva och schyssta arbetsvillkor

Som fönsterputsare hos oss får man en spännande tjänst i ett framtidsföretag med stark tillväxt! Man erbjuds friskvårdsbidrag, fast lön samt möjlighet till provision enligt gällande avtal. Alla våra fönsterputsare är heltidsanställda.


En trygg och säker arbetsplats

Hos oss jobbar man alltid i ett team om 2 personer. Som nyanställd får man en gedigen introduktion och grundlig utbildning där man lär sig att putsa fönster enligt våra riktlinjer. Inkluderat är även ett omfattande säkerhetsarbete och hur vi interagerar med våra kunder och medarbetare på bästa sätt. Alla våra medarbetare genomgår dessutom utbildning i Hjärt- och Lungräddning.


Den tuffaste teknologin och utrustning

Att jobba med den absolut tuffaste teknologin och utrustningen inom vår bransch tycker vi är viktigt. Det ska vara häftigt och enkelt att jobba i våra system och med de verktyg man behöver för att utföra sitt arbete. Vi har till och med 3D-printade redskap för att göra arbetsdagen för våra fönsterputsare både roligare och lättare!


Ha roligt ihop

Vi söker glada individer med driv som tycker om att ha roligt ihop! Vi arbetar i team, tar ansvar och visar engagemang och glädje i det vi gör. Som fönsterputsare är man serviceminded och har alltid kunden i fokus. Man triggas av att arbeta mot uppsatta mål och att överträffa dem. Man behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort för manuell växellåda.

Rekryteringsprocess
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Adecco. Tjänsten som Fönsterputsare är en direktrekrytering till Eriks Fönsterputs med start enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR ansvarig Marie-Louise hos Eriks Fönsterputs på personal@eriksfonsterputs.se
Har du frågor som rör rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Adeccos ansvarige rekryterare Julia Jonsson via julia.jonsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fönsterputsare, Göteborg, Fjärås, Landvetter, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 20 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.