Fönsterputsare till Eriks Fönsterputs

Fönsterputsare till Eriks Fönsterputs

Om tjänsten
Som fönsterputsare till Eriks Fönsterputs kommer du att arbeta med fönsterputsning hos privatpersoner. Landvetter och Fjärås är utgångspunkten där du tillsammans med en kollega har en tjänstebil för att besöka kunder runtom Göteborg och Fjärås. Du arbetar utomhus året om och arbetskläder och material för arbetet får du på plats. Detta uppdrag kräver ingen tidigare erfarenhet av fönsterputsning då du får lära dig allt på plats med en veckas utbildning som äger rum i Höganäs, Skåne. Detta är ett uppdrag på heltid, arbetstiderna är 07.30 till 16.00, måndag - fredag.

I din roll som fönsterputsare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Putsa fönster utomhus hos privatpersoner runtom Göteborg och Fjärås.
  • Köra tjänstebil mellan kunderna (manuell bil)
Tjänsten som Fönsterputsare är en direktrekrytering till Eriks Fönsterputs med start efter överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som är stresstålig, kan ta eget ansvar och kan utföra arbetsuppgifter självständigt. Din samarbetsförmåga är viktig då du arbetar tätt ihop med en kollega. Du ska kunna ta egna initiativ samtidigt som du är lyhörd för vilka arbetsuppgifter du tilldelas. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort (manuell) och tillgång till bil. Vidare ser vi att du inte är höjdrädd då arbetet ofta utförs från stegar. Du bör även vara fysiskt stark för att bära stegar mellan arbetsplatser. Vidare är det även av vikt att du inte återfinns i polisens belastningsregister.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du har B-körkort (manuell) och tillgång till bil
  • Att du är ansvarstagande och stresstålig
  • Att du inte är höjdrädd
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Eriks Fönsterputs
Eriks fönsterputs är Sveriges största fönsterputsfirma med ett stort antal fasta abonnenter. Deras team arbetar självständigt i ett drygt 70-tal kommuner i Skåne, Halland, Småland, Västra Götaland, Göteborg och Blekinge och utgår ifrån olika stationeringsorter. De är specialiserade på utvändig fönsterputsning på abonnemang i första hand till villaägare.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Beatrice Arvidsson via Beatrice.arvidsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fönsterputsare, Göteborg, Fjärås, Landvetter, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.