Extraarbetare till Gate Gourmet på Landvetter Flygplats

Extraarbetare till Gate Gourmet på Landvetter Flygplats

Vi söker flera Cateringmedarbetare för extraarbete till Gate Gourmet på Landvetter Flygplats. Vi ser att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis att du är student eller egenföretagare. Är du en person som trivs att arbeta i team? Då är tjänsten som Cateringmedarbetare på deltid något för dig!

OBS! Landvetter är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser. Detta innebär att du måste lämna in bevis på vad du har varit sysselsatt med de senaste fem åren, i form av till exempel studieintyg eller arbetsintyg.

Om tjänsten
Många har nog ätit på ett flygplan, men hur tillagas maten egentligen kanske du har undrat någon gång? Gate Gourmet, som står för en stor del av måltiderna, söker nu tillsammans med Adecco ett stort gäng härliga medarbetare under högsäsong till verksamheten på Landvetter Flygplats.

Du att ingå i ett team, där alla hjälper varandra att sammanställa dagens förutbestämda produktion. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av tillredning, diskning, dukning, paketering av mat och fördela upp maten i enportionsförpackningar. Som Cateringmedarbetare kommer du att förbereda och paketera måltider till flygningar hos några av Nordens största flygbolag. Du behöver vara flexibel och öppen för att ta dig an olika typer av arbetsuppgifter då en stark teaminsats krävs i arbetet.

I din roll som Cateringmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Förbereda och paketera måltider
  • Diskning
  • Renhållning
  • Teamarbete
Arbetspassen är förlagda enligt 2-skift, men skiftgången kan alltid komma att ändras. Exempel på arbetstiderna är:
Kl. 06-16
Kl. 11-21

Tjänsten som Cateringmedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående. Vi arbetar med löpande urval i rekryteringsprocessen, sök därför tjänsten idag!

Om dig
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis via studier, distansstudier eller annat arbete och vill jobba under helger. Det kommer även finnas möjlighet att arbeta extra under vardagar. Vi ser gärna att du är noggrann och tycker om att arbeta i ett högt tempo. För dig är det en självklarhet att ställa upp för kollegor och du vill bidra till en god stämning.

"Jag har arbetat på Gate Gourmet sedan 10 år tillbaka då jag trivs på en arbetsplats där det händer saker hela tiden, man blir aldrig klar. Jag trivs i en fartfylld bransch och i den miljö som är på en flygplats med mycket logistik." - Marina, produktionschef på Gate Gourmet.

Viktigt för tjänsten är att du har:
  • Intyg som täcker vad du gjort under de senaste 5 åren
  • Talar och förstår god svenska samt engelska
  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • God fysik
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Gate Gourmet
Gate Gourmet är världens största oberoende cateringföretag och producerar, pakteterar och levererar catering för flygbolag och järnvägar. Årligen levereras över tvåhundra miljoner måltider till företagets kunder världen över. Företaget har tjugotusen anställda globalt. Cirka 530 personer arbetar i Sverige. Att arbeta hos de innebär att bli del av en händelserik arbetsmiljö där det finns stor möjlighet att påverka.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Rahell Rada via Adecco 010 - 173 73 00 alt. mail rahell.rada@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Catering, Köksmedarbetare, Paketerare, Produktionspersonal, Produktion, Livsmedel, Storkök, Student, Extrajobb, Deltid, Landvetter, Flygplats, Gate Gourmet, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.