Extraarbetande chaufförer till centrala Göteborg

Extraarbetande chaufförer till centrala Göteborg

Adecco söker c-chaufförer som vill arbeta extra måndag till fredag. Har du C-kort och letar efter ett spännande extrajobb. Sök då tjänsten här idag!

Observera att du måste vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % för att kvalificera dig för den här tjänsten.

Om tjänsten
Som extraarbetande chaufför kommer du arbeta ca en timme om kvällen söndag till torsdag med att köra fram lastbilar för visning under ett event. Uppdraget är på kvällstid och kräver att du har c-kort och vana av köra lastbil eller liknande fordon. Arbetet kommer utföras i Arendal.

Tjänsten som extra chaufför är ett konsultuppdrag med tillsättning i Januari/Februari. Uppdraget är på ca 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Student.

Om dig
Vi söker dig har tidigare erfarenhet av att köra lastbil eller liknande fordon och som söker ett spännande extrajobb. Du ska ha god vana av att köra lastbil och känna dig trygg med ditt fordon. För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Detta innebär att du bör arbeta på minst 50%, vara studerande eller pensionär.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av tunga fordon
  • En annan huvudsaklig sysselsättning
  • C-körkort (du behöver ej ha YKB)
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Kristoffer Löwdin via kristoffer.lowdin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Extraarbetande chaufförer till centrala Göteborg, Chaufför, C-kort, Lastbil, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.