Eventpersonal till spännande uppdrag i Göteborg!

Eventpersonal till spännande uppdrag i Göteborg!

Är du en social glädjespridare som brinner för service? Trivs du bra med varierande arbetsuppgifter och har ett flexibelt förhållningsätt? Innehar du B-körkort och finns tillgänglig omgående? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten
Som eventpersonal kommer du att ta emot och guida internationella besökare kring sitt Sverigebesök. Du kommer därmed välkomna gäster och besvara enklare frågor kring exempelvis transport, hotell och tidsplan. Rollen är flexibel och vi ser gärna att du kan hjälpa till där behov finns. Det kan gälla allt från att förbereda välkomstbrev och övrig information till att hjälpa en gäst som har glömt sin mobil på hotellet. I tjänsten ingår även en del körning mellan eventets olika placeringar.

Uppdraget planerar att starta på lördag v.8 och pågår fram till v.36. Semesterveckor är mellan 29-32. Dina arbetstider kommer att variera från vecka till vecka och visst helgjobb förekommer. Uppdragets omfattning varierar mellan 2-5 dagar i veckan. Vi värderar därför flexibilitet högt.

Om dig
Vi söker dig som har en gymnasialutbildning samt någon typ av erfarenhet inom service. Eftersom du kommer att ta emot internationella besökare är det även väsentligt att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Behärskar du ytterligare språk är detta mycket meriterande.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en positiv och prestigelös person som hellre hittar lösningar än problem. Du gör gärna det lilla extra för att ge en serviceupplevelse utöver den vanliga och är inte rädd för att ta egna initiativ och hugga i när det behövs. Vidare ser vi att du är en lagspelare som värderar tydlig kommunikation och ett gott samarbete. Du är van vid ett varierande arbetstempo och ser mer tempofyllda perioder som en rolig utmaning i arbetslivet.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du är serviceinriktad
  • Att du innehar B-körkort
  • Att du behärskar svenska och engelska flytande
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Lisa Steffensen via tel: 073-684 72 34 eller mail lisa.steffensen@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.