Eventpersonal till Svenska Mässan

Eventpersonal till Svenska Mässan

Om tjänsten

I tjänsten som eventpersonal är du ansiktet utåt mot besökarna som kommer till Svenska Mässan och Gothia Towers. Du kommer få ett huvudområde som entrévärd, kassapersonal eller garderobiär. Du kommer möta människor från hela världen och arbetar för att ge dem en bra vistelse på mässorna och kongresserna som äger rum i Svenska Mässans lokaler. Du kommer ingå i en pool och vi ser att du kan arbeta 2-3 dagar i veckan. Arbetstiden varierar och är förlagd både på dagtid och kvällstid, vardagar och helger.

Observera att du måste vara studerande, pensionär eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% för att vara aktuell för detta arbete.

I din roll som eventpersonal kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ta emot gäster och vara behjälplig i insläpp till mässor
  • Hänvisning och information till gästerna som besöker mässans lokaler
  • Biljettförsäljning till mässorna (om ditt huvudområde blir kassa)
  • Ta emot och lämna ut jackor i garderob (om ditt huvudområde blir garderob)
  • Hjälpa till med att kontrollera väskor under specifika event
  • Ge besökarna ett bra första intryck
Om dig

Vi söker dig som är student med 1-2 år kvar att studera, dig som har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% eller dig som är pensionär. Har du tidigare erfarenhet inom serviceyrken och har ett intresse av mässor och konferenser kommer du snabbt komma in i dina nya uppgifter. Meriterande är om du har ett flexibelt schema och kan hoppa in på kort varsel.

Vidare ser vi att du är serviceminded, utåtriktad och kundfokuserad. Du tar gärna kontakt med andra människor och ditt hjälpande förhållningssätt kommer göra att du når framgång i ditt arbete. Du trivs med att hjälpa andra och arbeta i ett högt tempo.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av serviceyrken samt att du är serviceminded och utåtriktad.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Svenska Mässan Gothia Towers AB

Varje år väljer fler än 1,8 miljoner människor från hela världen att komma till Svenska Mässan och Gothia Towers för att mötas, äta och bo. Utveckla affärer, produkter eller idéer. På Svenska Mässan och Gothia Towers hittar du allt från hotell, butiker, teater, spa och restauranger till mässhallar och olika typer av mötesarenor. Allt samlat under ett tak. Deras vision är att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen.

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund.

Om anställningen

Tjänsten som eventpersonal är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående.
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Eventpersonal, Servicepersonal, Mässor, Konferenser, Göteborg, Svenska Mässan, Gothia Towers, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.