Erfarna och juniora Säljare till framtida uppdrag

Erfarna och juniora Säljare till framtida uppdrag

Är du en kommunikativ och kundorienterad person som vill utvecklas som Säljare? Har du tidigare arbetat med försäljning i en Account Manager roll eller Key Account Manager roll? Trivs du med att bilda nya kontaktnät? Just nu söker vi såväl erfarna som juniora Säljare för framtida uppdrag! Vi kan erbjuda en utvecklande arbetsplats där du har möjlighet att bygga upp ditt professionella nätverk med nya värdefulla kontakter!

Hur kan din arbetsdag se ut?

Beroende på din erfarenhet och kompetens kommer du få arbeta självständigt, resultatinriktat samt kundorienterat.

I Din roll som Säljare kan bland annat följande arbetsuppgifter förekomma:
  • Bearbeta nya kunder
  • Boka och hålla i kundmöten
  • Upprätthålla och förvalta kundrelationer
  • Utveckla befintliga affärer samt nya affärsmöjligheter
  • Förhandling av priser och avtal
Då annonsen riktar sig till framtida tjänster kan det arbetsuppgifterna variera beronde på hur det aktuella uppdraget ser ut. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen samt din kompetens. Som konsult hos oss finns det därmed alla möjligheter för dig att utvecklas och växa i din yrkesroll!

Om dig

Vi söker dig som helt enkelt brinner för försäljning och är affärsdriven. Du har en stark drivkraft och stort engagemang med fokus på att leverera bra resultat. Du är nyfiken och orädd, samt har förmågan och är skicklig på att skapa nya relationer. Vi söker både dig som är i början av din karriär men även dig med dokumenterad erfarenhet oavsett bransch.

Kvalifikationer:
  • Tidigare erfarenhet av försäljning och arbete med kunder i någon form.
  • Strategiskt arbete med affärsutveckling
  • Mycket god vana av att arbeta med dator och system som arbetsverktyg, MS Office och SharePoint är meriterande
  • Obehindrade kunskaper i svenska språket, tal och skrift
  • Kunskaper i engelska språket är högt meriterande
Om Adecco

Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Våra kundföretag är av olika storlek och verkar i många olika branscher inom Göteborg, Kungsbacka eller Borås med omnejd. Arbetets omfattning är vanligtvis på heltid eller deltid, vardagar mellan kl. 08.00-17.00. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Elsa Tidblom via Elsa.Tidblom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, Sälj, Account manager, Key account manager, försäljning, kundbearbetning, förhandling, offert
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 sept 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.