Är du en erfaren elektriker som söker en ny utmaning? Är du dessutom serviceinriktad, händig och en noggrann person? Vår kund söker nu en elektriker till sitt team.

Om tjänsten
Som elektriker arbetar du i verkstaden och ansvarar för att reparera och underhålla elcentraler. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med en kollega i en grupp om två.

I din roll som elektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Service och underhåll av elcentraler i verkstaden.
  • Rulla elkablar.
  • Laga kopplingar i bodar som företaget hyr ut.
  • Genomföra funktionskontroller.
Tjänsten som elektriker är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad elektriker med minst något års erfarenhet av arbete. Framförallt söker vi en person som är rätt för uppdraget med rätt tänk och mindset. Vidare ser vi att du är utåtriktad och prestigelös. Samarbetsförmåga är viktigt då man arbetar mycket två och två. Har du truckkort och datavana är detta meriterande men inget krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som elektriker är ett konsultuppdrag med tillsättning i höst. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Pehrson via 073 684 77 86

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
+46 (0)200 - 22 22 22.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Elektiker. Adecco. Göteborg. Elcentral. Fordonsel. El.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.