Ekonomikunnig säljassistent på deltid 50% till intressant bolag

Ekonomikunnig säljassistent på deltid 50% till intressant bolag

Just nu söker vi en säljassistent med erfarenhet av ordermottagning, ekonomi och administration till vår kunds räkning i Göteborg. Om du trivs med att arbeta självständigt med administration och ekonomi är detta tjänsten för dig. Detta är en tjänst på deltid 50% där arbetstiderna är flexibla och kan utformas efter vad som blir överenskommet. Tjänsten har omgående start så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Säljassistent arbetar du främst i en administrativ och självständig roll där du ansvarar för orderhantering, är behjälplig i undersökningar samt har kundkontakt. Vidare arbetar du med fakturering, beräkning av skatt och moms, balansrapporter samt med månadsbokslut. Du arbetar även med att stötta VD, tekniker och säljare genom att säkerställa siffror och statistik.

Som Säljassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
  • Orderhantering
  • Kundkontakt
  • Fakturering
  • Balansrapporter och månadsbokslut
Om dig
Vi söker dig med erfarenhet av liknande roll sedan tidigare. Du bör ha en vana av att arbeta i Office och med enklare bokföring. Då rollen kommer innebära en hel del internationella kontakter, kommer ett krav vara att du behärskar engelska flytande i tal och skrift.

Som person ser vi att du har förmågan att arbeta självständigt. Du är en flexibel person som är prestigelös i ditt arbete och som har förmågan att prioritera vid stressfulla situationer. Du är serviceminded, kundorienterad och har lätt för att anpassa dig efter kundens behov. Vi ser även att du är proaktiv i ditt arbete och har förmågan att erbjuda kunderna det lilla extra för att komplettera en order.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av arbete i Microsoft Office
  • Erfarenhet av arbete med enklare bokföring
  • Engelska flytande i tal och skrift
  • Flexibilitet och prestigelöshet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund i Göteborg. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid 50%. För rätt person finns möjlighet att få en anställning direkt hos kunden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är två personlighetstest (MAP & Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hassti Shahidi via 0736-847125 eller hassti.shahidi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ordermottagare, Orderläggare, Administratör, Ekonomiassistent, Bokföring, Fakturering, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 jan 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.