Ekonomiassistent på 50-75% hos Räddningstjänsten Storgöteborg

Ekonomiassistent på 50-75% hos Räddningstjänsten Storgöteborg

Om tjänsten
Som Ekonomiassistent kommer du att vara del av ett ekonomiteam om 9 personer. Du kommer arbeta tätt i ihop med två kollegor med ansvar för det löpande ekonomiarbetet. Räddningstjänsten Storgöteborg med kontor finns belägna i centrala Göteborg.

Dina främsta arbetsuppgifter kan komma att innefatta:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Löpande bokföring
Även övrig administration inom ekonomiområdet kan förekomma beroende på din kompetens.

Räddningstjänsten StorGöteborg är ett kommunalförbund med sex medlemskommuner: Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Härryda, Partille och Lerum, sammanlagt 840 000 invånare. I dessa kommuner svarar RSG för räddningstjänst och förebyggande brandskydd. Deras uppdrag innebär att förhindra och begränsa olyckor, förbereda och genomföra räddningsinsatser, vidta åtgärder efter olyckor samt medverka i samhällets krishantering.


Önskade kvalifikationer

  • Gymnasieexamen
  • Ett par års erfarenhet av ekonomiarbete i en större organisation
  • Van vid att använda dator och ekonomisystem som verktyg i arbetet, meriterande med erfarenhet av Agresso
  • Obehindrade kunskaper i svenska språket
Som person är du självständig i ditt arbetssätt och trygg i din kompetens. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att anpassa dig till nya arbetsuppgifter och miljöer. Detta gör du genom att vara inlyssnande och lyhörd på din omgivning. At du har en god samarbetsförmåga är en förutsättning för att komma in i arbetet och du är en person som är engagerad till ditt arbete och vaken på vilka uppgifter du kan stötta upp med.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Om anställningen


Tjänsten som Ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med omgående start, rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. All kontakt sker via Adecco.

Konsultuppdraget förväntas pågå under 4-5 månader, med möjlighet till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


Om ansökan

Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Caroline Carlsson på 031-725 45 39

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, ekonomiadministratör, ekonom, ekonomi, bokföring, Agresso, Göteborg, Räddningstjänsten StorGöteborg, Adecco
Mer info
Kontaktperson Caroline Carlsson
Telefon 031-725 45 39
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.