Ekonomiassistent för 80% sökes till Mölnlycke Garden Center

Ekonomiassistent för 80% sökes till Mölnlycke Garden Center

Vill du arbeta med ekonomi och allmänna kontorssysslor på ett trevligt företag i Mölnlycke? Har du goda kunskaper inom det löpande ekonomiarbetet och trivs att arbeta självständigt? Då har vi på Adecco det perfekta jobbet för dig! Just nu söker Mölnlycke Garden Center en ekonomiassistent till deras kontor i Mölnlycke. Läs mer nedan och skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten
Mölnlycke Garden Center är ett av Sveriges absolut mest välsorterade gardencenters med ett starkt fokus på växter och vad man behöver för att lyckas med sin odling. Deras strävan är att fortsätta moderniseras som företag men att alltid ha bägge fötterna fast planterade i myllan som är själva grunden till dess verksamhet!

Som ekonomiassistent hos Mölnlycke Garden Center kommer du att ha en variationsrik vardag med arbetsuppgifter inom både ekonomi och allmänna kontorssysslor.
Arbetet sker främst i Visma Administration, så har du erfarenhet av systemet sedan tidigare är detta meriterande men inget krav!

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Skötsel och underhåll av deras omfattande artikelregister
  • Kundfakturering
  • Avlasta deras ekonomiansvariga med enklare bokföring samt enklare avstämningar
  • Allmänna kontorssysslor som exempelvis administration av in- och utgående post, inköp av kontorsmaterial och en del arkivering
Mölnlycke Garden Center är ett dynamiskt företag och arbetsuppgifter kan förändras utifrån dagens händelser så ett öppet sinnelag och prestigelös inställning är viktigt.

Om dig
Du som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter kommer snabbt känna dig trygg i denna roll. Är du dessutom bekväm att arbeta i Officepaketet och bekant med grundläggande bokföring, kommer detta vara tjänsten för dig!

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet!
De är ett relativt litet kontor och samarbetar tätt med varandra. Är du dessutom social som person kommer du trivas ypperligt då tjänsten innebär mycket kontakt med såväl kunder som kollegor.

Om anställningen
Tjänsten som Ekonomiassistent är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Johnsson på johanna.johnsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiassistent, ekonomi, ekonomijobb, ekonom, Visma, Visma administration, Microsoft Office, Excel, Word, Adecco, Göteborg, Mölnlycke
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.