Ekonomiansvarig till Roslöv AB

Ekonomiansvarig till Roslöv AB

Om tjänsten
Som ekonomiansvarig kommer du att arbeta med den löpande redovisningen, lönsamhetsuppföljning, budgetering, rapportering och att för ledningen presentera egna ekonomiska analyser. Du agerar också rådgivare till säljteamet där du stöttar med affärsmässiga bedömningar av enskilda affärer. I rollen ingår även att självständigt sköta löneadministrationen och du agerar som ett bollplank till VD i vissa HR-frågor. Som ekonomiansvarig har du det övergripande ansvaret för affärssystemet Visma 2000. Du är direkt underställd VD men rapporterar även till koncernekonomi.

I din roll som ekonomiansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Redovisning
  • Lönsamhetsuppföljning
  • Rapportering
  • Budget/Prognos
  • Årsbokslut
  • Löneadministration
  • Systemadministration
Tjänsten är en rekrytering i samarbete med Adecco med start efter överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande ansvarsposition och du är sannolikt civilekonom med flerårig erfarenhet från redovisning inom det privata näringslivet.

Vidare ser vi att du är självgående, analytisk, har erfarenhet från olika ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel. Som systemansvarig för affärssystemet har du även ett stort intresse för att effektivisera processer med IT-stöd.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Roslöv AB
Roslöv AB är en helhetsleverantör av säkerhetsdörrar, portar, entrépartier i stål och aluminium samt skyddsrumsutrustning. Bland uppdragen finns allt från enklare servicearbeten till avancerade fasadinglasningar och materialen uppfyller högt ställda krav gällande brand, inbrott och skadegörelse. Kunderna utgörs till största delen av byggföretag. Företaget grundades 1973 och omsätter idag lite drygt 40 mkr. Sedan 1a januari 2021 ägs Roslöv AB av ståldörrstillverkaren Hellbergs Dörrar i Mellerud AB.

Läs mer på www.roslov.se

Kontaktuppgifter

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Linus Eng via linus.eng@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiansvarig, Redovisning, Visma, Göteborg, Excel, Roslöv AB, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.